Akberg

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare Akberg. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

Akberg

Zlatans chans att återta toppen

12 Mars 2014 - 13:00
Kvällen fortsätter med två CL-kamper, en i Paris och den andra i Barcelona. Ett av de där Paris Saint Germain tar emot Leverkusen, har ett speltips i möte som du kan läsa om mer här:
  Speltips Odds

,


I Barcelona ska City bjuda upp Barcelona i en kamp om avancemang vidare till kvartsfinal i Champions League. Något jag la märke till var att oddset för en Barcelona vinst ikväll ligger på detsamma som det gjorde i första mötet i Manchester, runt 1.57 det vill säga. Demichelis är avstängd då han orsakade ett straff åt herr Messi i första mötet, ser bara som ett plus för laget från England. Första matchen slutade med 0-2 vinst för Barcelona och det betyder att City måste göra två mål för att tvinga matchen vidare till en förlängning. Ser en god chans för City ikväll att bjuda upp till dans och testa Barcelonas försvar. Får se om jag hinner skriva ihop något om matchen efter 17.00 idag. Tycker det finns fina odds att spekulera vidare i, ha d´t!

@Akberg_
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mackan12 - 2014-03-12 19:46

PSG: Sirigu; Jallet, Marquinhos, Thiago Silva, Digne; Pastore, Cabaye, Rabiot; Cavani, Ibrahimović, Lavezzi

Akberg - 2014-03-12 13:45

Verkligen, anser att han har tagit alldeles för många konstiga beslut på sistone. Inte minst straffsituationerna mot Wigan samt Barcelona!

Aston - 2014-03-12 13:14

Så klart ett plus för City att fummel drummel Demichelis är avstängd.
Minskar dock chansen att det blir straff i matchen till hälften.