Det är inte mycket kvar av årets säsong i Premier League, men spänning finns det gott om! Inte som förra året då Manchester United kunde jogga hem titeln i de sista omgångarna. Drama såhär mot slutet uppskattas alltid! Sju matcher spelas idag lördag, den första med avsparkstid 13.45 där det är Londonderby, West Ham mot Tottenham. Vertonghen och Capoue tillbaka i försvaret kommer förhoppningsvis ge ett stabilare Spurs med snabbare omställningar. Har skrivit ett förhandstips som man hittar HÄR.
________________________

Har dagens utbud på speltips här på RekatochKlart någon gång varit större och mer välutvecklat än vad det är idag? Svårt att tro när man tar en titt, gör det du med genom att klicka HÄR.

________________________

Serien börjar som sagt att dra ihop sig och viktiga poäng står på spel. Aston Villa tar emot Hull 16:00 i en kamp där hemmalaget behöver poäng för att säkra sig ifrån nedflyttningsplatserna, gästerna ligger på en 13:e plats och ligger hyfsat säkra. Villa däremot har endast tre poäng ner till 18:e platsen där Norwich håller till och inte ett misstag får begås idag.

13.45 är det som sagt Londonderby och en förlust för Tottenham innebär att laget inte kan kvalificera sig till Europaspel nästa säsong. Två matcher kvar för Spurs och de får inte spela sämre än en vinst och ett kryss, sen spelar det också såklart roll i hur Everton, som ligger på placeringen före Spurs, spelar i deras två resterande matcher.
Vilket tar oss vidare västerut där Liverpoollaget Everton spelar mot Manchester City i en match där poängen betyder allt, för både lagen! Martinez vs Pellegrini. Manchester City som måste gå för tre poäng i alla tre resterande matcher om man vill ha chans till att lyfta ¨The Barclays Premiership¨-bucklan.

Även Sunderland spelar för viktiga poäng då laget besöker Manchester United på Old Trafford. Sunderland som har två raka vinster efter förra helgens vinst mot Cardiff hemma med 4-0. Talangen Wickham från Hereford gjorde än en gång mål då han nickade in 1-0 till hemmalaget. Man placerar sig själv just nu på 17:e plats med 32 poäng, ska Wickham och hans kamrater lyckas plocka poäng idag i mötet mot nya tränaren Giggs och hans mannar, som har en del att bevisa efter en säsong i misslyckande?

Själv delar jag med mig av två förhandstips denna lördag:
Avspark 13.45:
Speltips West Ham - Tottenham Tips Odds Rekare


Avspark 18.30:
Speltips Everton - Manchester City Tips Odds Rekare


Önskar er en trevlig lördag!

Twitter@akberg_
0 Kommentarer
2014-05-03 12:50:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!