Veckan börjar åter lida mot sitt slut men som tur är återstår de två bästa dagarna. Oftast som vanligt på lördagar spelas det många toppmatcher runt om i Europa. I England har vi sex matcher med den första start 13.45.

Queens Park Rangers tar emot Stoke på hemma i London på Loftus Road, där Harry Redknapps QPR står inför lite skadeproblem bakåt. Defensiva mittfältaren Alejandro Faurlin lider av en knäskada och missar därför dagens match, även Joey Barton är oklar ännu då hans fitness har testats under dagen. Två tunga avbräck, framför allt om engelsmannen Barton missar som har varit en viktig spelare i de tre inledande matcherna denna säsong.

Mark Hughes återvänder till Loftus Road efter att fått sparken från QPR november 2012, ska ha bära sitt lovande Stoke till tre viktiga poäng? Stoke förväntas få tillbaka några spelare som Stephen Ireland och stabila försvararen Erik Pieters. QPR har inlett säsongen med endast en vinst (1-0 Sunderland) och resten förlust, bland annat bakslaget mot Manchester United i förra omgången med en klar förlust med 4-0.

STARTELVOR:
Stoke XI: Begovic; Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters; Whelan, Nzonzi; Diouf, Adam, Moses; Crouch.
QPR XI: Green; Isla, Ferdinand, Caulker, Traore; Barton, Fer, Kranjcar, Mutch; Vargas, Austin.

¨The Hoops¨ har förlorat HT/FT i deras 5 av 7 senaste PL-matcher och jag tänkte ge det ett försök även idag i matchen mot Stoke. Spelar Stoke HT/FT till 4.50 ggr pengarna hos bet365 , med 0.5/5 units.

Annars har vi även en match 18.30 där Brendan Rodgers och hans Liverpool reser till London och Upton Park, där jag tror på mål men satsar mina pengar på att tre poäng hämtas hem till Liverpool:
Speltips West Ham - Liverpool Tips Odds Rekare


Häng med på twitter@akberg_ denna underbara lördag.
0 Kommentarer
2014-09-20 12:47:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!