Stoke tar denna måndagskväll emot Chelsea med avsparkstid 21.00. Har kommit med ett odds som har blivit utnämnt till Dagens bästa speltips. Satt länge och klura bland oddsen som erbjöds till kvällens möte och kunde konstatera att de låg skrämmande rätt. Stoke +1.5 är såklart en toppenbra lina men riktigt så generösa är inte bolagen dessa dagar. Inte ens när stora starka Chelsea står som motståndare. Stoke har klarat +1.5 i samtliga hemmamatcher såhär långt och Chelsea har inte vunnit med mer än en boll i någon av de sex senaste bortamatcherna.

För några veckor sedan så hade jag svårt att se något annat lag utmana Chelsea om titeln. Men mer eller mindre helt plötsligt har Manchester City smugit uppåt i tabellen, och inför Chelseas bortamatch ligger de jämnsides i toppen av tabellen. Londonlaget har helt klart pressen på sig.
Chelsea är inte helt täta på bortaplan då man släppt in en del mål i de senaste matcherna. Och jag gissar att det även kommer hända i kvällens match.

Jag ser även att Stoke har börjat få igång sin målproduktion på senare tid, även fast poängen har halkat efter. Kan inte blunda för kvällens spel. Ska Peter Crouch hitta nätmaskorna för tredje matchen irad?

STARTELVOR:
Stoke: Begovic; Bardsley, Shawcross (c), Muniesa, Pieters; Cameron, Nzonzi; Walters, Bojan, Arnautovic; Crouch

Chelsea: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Diego Costa.
Speltips Stoke - Chelsea Tips Odds Rekare


Twitter@HolmbergAke
12 Kommentarer
2014-12-22 18:30:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!