Aston

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare Aston. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

Aston

Norsk seger på etapp 5 ?

28 Augusti 2013 - 08:35
Har inte tid för någon jättelång text här men tänkte i alla fall dela med mig av mina tankar inför dagens etapp i Vueltan.

Årets Vuelta är extremt tuff och det har de flesta sportdirektörer i resp stall insett. Detta kan klart och tydligt se på laguppställningarna där det inte direkt kryllar av spurtare. Tyler Farrar är den ende renodlade spurtaren av klass nu när Theo Bos kastade in handduken redan inför andra etappen. Nu har denne Farrar inte sett så lysande ut och formen verkar inte på topp.

Dagens tips går i stället till norrmannen Edvald Boason Hagen som är den bäste spurtare av de som är okej på annat också. Edvald kommer hänga med i de små bergsknallar som finns och formen verkar helt okej.
Skystallet har dessutom inte Henao i form som de hade hoppats på, därmed så får Edvald uppbackningen tills dess att vi når höga bergen. Vi testar honom till 5.50 hos bet365. Möjligtvis kan det finnas odds på 6 hos andra bolag ?Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.