Stryktipset 24/2 2018

Publicerad på 24 Feb 2018 - 02:43

Aston

Aston

Jan Wickberg

24 Feb 2018 - 02:43

Ingen utdelning på våra 10 rätt förra veckan innebär att det är en jackpot på 11 miljoner denna helg. Kupongen innehåller matcher från Premier League & Championship.



Match 1

Watford - Everton 1

(TTT 9-1-0)

Mittmöte i Premier League där hemmalaget Watford är i mest poängbehov, då man trots en elfte plats bara har fyra poäng till godo på Southampton under nedflyttningsstrecket. Har bara en seger på de sex senaste men vinsten kom senast hemma på Vicarage Road då ett decimerat Chelsea besegrades med 4-1. Laget har fortfarande en hel del spelare på skadelistan. Finns dock förhoppningar om att Heurelho Gomes, Kiko Femenia, Miguel Britos och Will Hughes ska kunna medverka. I så fall "bara" Tommie Hoban, Younes Kaboul, Craig Cathcart, Nathaniel Chalobah, Christian Kabasele, Molla Wauge, Tom Cleverley och Jerome Sinclair som ej kommer att kunna medverka. Nye belgaren Dodi Lukebakio hoppade in och gjorde debut senast. Landsmannen Joy Mukena fanns också med på bänken men ingen speltid för tonåringen än. Everton och bortagräs rimmar illa. Tre raka nederlag och hemska 2-11 i målskillnad på dessa kamper. Endast tagit en vinst borta under säsongen. Tvingades senast byta ut backarna Seamus Coleman och Eliaquim Mangala i halvtid och duon kommer ej kunna medverka här. Manager Sam Allardyce hoppas kunna ersätta dem med Leighton Baines & Phil Jagielka som båda är åter från skador. Även Ramiro Funes Mori är åter av backarna men behöver tid för att komma i matchform. Maarten Stekelenburg, Idrissa Gueye och James McCarthy övriga hos läkarteamet.

Tips: Att få kort i matchen Abdoulaye Doucoure @ 3,50 - bet365 - Den hårdförde fransmannen bildar innermittfältspar med landsmannen Etienne Capoue. Har hållit sig på rätt sidan lagen i de två senaste matcherna men har redan under säsongen dragit på sig sju gula kort. Som vi vet är det automatisk avstängning när man nått fem gula så det innebär att Doucoure bara är i början av sin nya samling. Kan således plocka gult här utan att riskera avstängning nästa match. Kommer ställas mot snabba killar som Theo Walcott och Oumar Niasse samt tekniska Gylfi Sigurdsson och tuffe Tom Davies. Känns som många orosmoment för Abdoulaye som gärna visar sig från den hårdaste sidan framför hemmafansen.



Match 2

Bournemouth - Newcastle X

(TTT 9-1-0)

Två lag som många hade som nedflyttningskandidater men som i nuläget är på rätt sida strecket. Bournemouth på tionde plats men bara en pinne före Watford och då vet de som läst på om lagen i första matchen att marginalen till Saints på fel sida strecket endast är fem poäng. Har vässat hemmaspelet och är nu uppe i tre raka 2-1 vinster på Vitality Stadium. Everton, Arsenal och Stoke har alla fått lämna poänglösa. Åkte på en propp senast då man föll borta mot Huddersfield med 1-4 men på det stora hela är formen bra och Eddie Howe kan sova rätt okej på nätterna. Ser ut att få åter Jermain Defoe till denna match och då är det bara Tyrone Mings som saknas i truppen. Newcastle har bra defensiv men i anfallet finns klart mer att önskar. Åtta raka match har man spelat utan att lyckas göra mer än max ett mål. Dock bara släppt in mer än ett mål i en av dessa åtta så vi förstår att 1-1 är ett vanligt resultat när skatorna lirar boll. Även för Newcastle är skadesituationen bra, då man bara saknar Jesus Gamaz och Leicester-lånet Islam Slimani (som ännu inte hunnit debutera för sin nya klubb). På tal om inlånade spelare så förväntas Martin Dubravka på lån från Sparta Prag behålla platsen i målet efter ha hållit nollan senast mot Manchester United.

Tips: Att göra mål i matchen Ryan Fraser @ 6,00 - bet365 - Den skotske wingbacken ser ut att gå mot sin bästa målsäsong i karriären. Har redan hunnit med att göra fyra mål på de 18 han spelat. Satte båda målen i vinstmatchen mot Everton i slutet av förra året och fyra matcher senare var det dags igen, då mot West Ham. Nu har det åter gått tre matcher så varför inte slå till mot Newcastle som kan ha lite övermod efter laget nollat självaste Man United senast. Även om laget senast föll mot Hudds så fanns Fraser med som framspelare till tröstmålet av Junior Stanislas. Vi hoppas på ombytta roller här.



Match 3

Brighton - Swansea 1

(TTT 10-0-0)

Båda lagen ovanför nedflyttningsstrecket men det är inte med någon stor marginal. Brighton som bara vunnit sex matcher under säsongen har två poäng till godo. Formen är fin med två kryss och en vinst i ligan samt avancemang i FA-cupen efter 3-1 mot Coventry där fansen fick se debuterande Jurgen Locadia och nygamle Leicester-lånet Leonardo Ulloa göra varsitt mål. Glenn Murray ska inte vara säker på att få tillbaka sin anfallsplats här. Inga nya skador, Steve Sidwell, Jiri Skalak och Izzy Brown kör på med rehab. Formstarka Swansea inledde nya året med 0-2 torsk mot Tottenham men har efter det spelat tio raka (alla tävlingar inräknade) matcher utan förlust. Oftast målsnåla historier om vi bortser från omspelet i FA-cupen mot Notts County där man vann med 8-1. Gissar att Sheffield W som efter 0-0 senast i FA-cupen ska resa till Liberty Stadium för omspel är lite nervösa. Två av tre svenskar startade mot Wednesday men här lär det bara bli en på plan och en på bänken. Skador på Angel Rangel, Leon Britton, Leroy Fer, Renato Sanches och Wilfried Bony men Alfie Mawson är fit efter ha kastat in handduken på uppvärmningen senast.

Tips: Under 3,5 kort i matchen @ 2,10 - bet365 - Två ganska snälla lag med ett fåtal busar. Brightons backpar Shane Duffy / Lewis Dunk står för nästan en tredjedel av lagets alla kort. Anfallaren Glenn Murray tar också onödigt många kort men nu är det inte säkert att han startar. Inte heller givet att fjärde värste kortplockaren Anthony Knockaert får förtroende från start. I Swansea det lite samma visa. Backarna Martin Olsson & Federico Fernandez är syndabockarna tillsammans med skadade Leroy Fer. I övrigt inga spelare som spelar styggt. Troligen lär Brighton föra spelet och inte ta så många kort. Vi siktar på max ett för hemmalaget och då kan gästerna kosta på sig att ta två kort och ändå låta vårt spel gå in.



Match 4

Burnley - Southampton 2

(TTT 8-1-1)

Burnley kvar på sjunde plats trots att formen inte är vad laget önskar. Fortfarande inte vunnit sedan natten till Lucia. Fem kryss och fem förluster samt chanslösa i FA-cup mötet mot Manchester City. Allt är dock inte mörker. Försvarsspelet funkar på ett tillfredsställande sätt då man bara släppt in fem mål på de fem senaste. Problemet är att man endast gjort två mål framåt på dessa fem och så länge laget bara får iväg två skott på mål per match är det i princip omöjligt att vinna matcher. Nyckeln till framgång här kan vara att man troligen har anfallaren Chris Wood tillbaka efter nio matchers skadefrånvaro. Inte för att det påverkar offensiven men målvakten Tom Heaton och defensive mittfältaren Dean Marney är också tillbaka efter skador. På backsidan så ska James Tarkowski och Phil Bardsley testas sent efter skador. Fortsatta skadebekymmer för mittfältarna Steven Defour, Robbie Brady och Scott Arfield samt anfallaren Jonathan Walters. Southampton som varit så hyllat och framgångsrikt de senaste säsongerna är nu under nedflyttningsstrecket. Med all rätt ska dock sägas, om man bara vunnit fem av 27 matcher så ska man ligga i botten. Även om man inte gjort minst antal mål så kanske man är det lag som har den svagaste anfallsuppsättning av alla lag i ligan. Newcastle är väl också där och nosar men i övrigt är alla andra lag bättre rustade framåt. Tunga skador på nyckelspelare stör. Maya Yoshida, Steven Davis, Shane Long och Charlie Austin är ej tillgängliga. Återstår att se om Sofiane Boufal kan medverka, sen test får avgöra. Svårtippad historia, men Saints i mer poäng behov och har ju faktiskt vunnit sina två senaste bortamatcher. Så chanstvåan testas som u-tips. Finner inga extraspel av värde i denna match så det skippar vi.



Match 5

Liverpool - West Ham 1

(TTT 10-0-0)

Tabelltrean Liverpool jagar andraplatsen i ligan och är bara två poäng bakom Manchester United. Finns också anledning att ha koll på jagande lagen som bara är en respektive två poäng bakom The Reds. Formen är vad den ska vara och även målskyttet funkar fint. Har ingen FA-cup som stör utan kan ha full fokus på ligan och Champions League där man följde upp 7-0 vinsten mot Spartak Moskva med ett nytt målkalas när Porto blev förnedrade hemma i Portugal med fem mål i baken. Karies i tanden är inte skoj men Karius i målet är nice då han hållit nollan i tre av de fyra senaste matcherna. Inga skador som stör. På tolfte plats finner vi West Ham som har fyra poäng till godo på närmaste lag under nedflyttningsstrecket. Vann senast hemma mot Watford men innan dess gick det lite halvknackigt. Har haft otur med skador på nyckelspelare men det börjar ljusna på den fronten. Till denna match kan man addera Manuel Lanzini till matchtruppen. Även Winston Reid som varit sjuk i veckan är redo för spel. Så som det verkar är det bara Pedro Obiang, Edimilson Fernandes och Andy Carroll som är uppe på skadelistan denna match. Dock saknas även Arthur Masuaku som är avstängd. Ex-Saints backen Jose Fonte hann bara med 24 matcher för klubben innan Ma Lin lockade över honom till Kina och Dalian Yifang som är ny klubbadress för portugisen.

Tips: Över 1,5 mål första halvlek @ 2,00 - bet365 - Känns inte som att Liverpool kommer få soppatorsk gällande målskyttet. Lär gå för fullt från start och i fyra av de fem senaste har linan klarats av när Pool sparkat boll. För Hammers del så är det mer 50-50 gällande mål i första halvlek, men om man får hjälp av motståndarlaget så kan man helt klart haka på och bidra. Om inte så bör nästa Liverpool klara linan själva med spelare som Saido Mane, Mohamed Salah och Roberto Firmino i kanonslag.



Match 6

West Bromwich - Huddersfield X

(TTT 10-0-0)

Efter tre raka nederlag har WBA halkat efter lite i fighten om nytt kontrakt. Fem pinnar upp till Stoke och ytterligare två till dagens motståndare som är sista lag över strecket. Fortfarande har The Baggies bara vunnit tre av 27 spelade matcher i Premier League denna säsong. Kan nu i alla fall lägga all fokus på överlevnad då man föll förra helgen i FA-cupen mot Southampton. Bör ha trion Kieran Gibbs (sjukdom), Jake Livermore (Knäskada) och Hal Robson-Kanu (knäskada) åter till denna match. James Morrison, Nacer Chadli och Daniel Sturridge förväntas vara åter under mars-månad. Huddersfield hade fem förluster i rad (i ligan) innan man vann stort hemma mot Bournemouth senast det begav sig i ligaspelet. Förra helgen tog FA-cup äventyret slut för denna säsong då det blev 0-2 mot Manchester United. Nu är det bara ligan och förnyat kontrakt som gäller för David Wagners mannschaft. Aaron Mooy ny på skadelistan men formstarke Alex Pritchard (som var cupstängd mot Man Utd) är redo att ersätta. Tyskarna Michael Hefele (sjukdom) och Chris Löwe (knäskada) är åter och spelsugna. Jon Gorenc-Stankovic har snart varit frånvarande ett helt år med sin knäskada men har i alla fall börjat träna med laget. Sean Scannell och Elias Kachunga håller honom sällskap i gymmet. Vi utgår från kryss här i denna sexpoängsmatch.

Tips: Att få kort i matchen Gareth Barry @ 4,00 - bet365 - Att ex-landslagsmannen är rutinerad, är väl knappast någon överdrift. Har lirat flest matcher av alla i Premier League men då förstår vi att killen måste vara till åren kommen. Yes sir, 37 år har mittfältaren hunnit blivit och då är det inte konstigt att han inte är lika kvick längre. Har väl aldrig varit någon speedkula men som sagt inte blivit Snabbare med tiden. Står dock ofta rätt men om han inte gör det så händer det att han plockar ett kort för laget. Har även utanför planen haft lite kämpigt då han var en av fyra spelare som snodde en taxi och körde lite GTA under (fylle)resan till Barcelona som laget gjorde. Vill säkert visa hemmafansen här att han fortfarande är laget trogen och då kan det vara lite övertänt och hårt spel som mycket väl kan belönas med ett kort.



Match 7

Leeds - Brentford 2

(TTT 8-1-1)

Leeds svaga form verkar hålla i sig. Nu uppe i nio raka utan vinst efter släppt in två mål på tilläggstid senast mot Derby. Ska dock vara mycket nöjda med poängen då man skapade föga förutom målen. Anfallaren Pierre-Michel Lasogga i fin form med mål i de tre senaste matcherna. Inga spelare avstängda denna match. Pontus Jansson har hållit sig i skinnet de fyra senaste och bör så göra även här för annars väntar avstängning för skåningen. Lagets andra svensk Pawel Cibicki nerskickad i b-laget. Viktige Pablo Hernandez kommer testas sent, om han ej kan medverka så är Samuel Saiz redo att ersätta landsmannen. Skador på Luke Ayling, Conor Shaughnessy och Tyler Roberts. Brentford placeringen före Leeds i ligan. Har bara fyra poäng upp till play-off och de två senaste matcherna bådar gott. 2-0 mot Sunderland följdes upp med 5-0 mot Birmingham. Kunde varit nästan det dubbla, 28 målchanser, flera av dem som inte blev mål var riktigt heta. Får till denna match åter Sergi Canos efter avstängning. Även Josh McEachran och Lewis Macleod förväntas vara redo för spel efter skador. Saknas gör Rico Henry som är skadad samt Nico Yennaris som fått spelledigt pga personlig orsak.

Tips: Att göra mål i matchen Neal Maupay @ 2,87 - bet365 - Fransmannen har inte längre Lasse Vibe att konkurrera med på topp i Brentford. Det innebär att spetsrollen är given för Maupay och så länge han gör det han ska dvs mål så finns det ingen anledning att ifrågasätta honom. Lagets målform är god och flera spelare gör mål men hetast känns nog ändå Neal. Ett mål mot Sunderland och två senast mot Birmingham (även om ett räknades som självmål). Kommer få chanser även här mot ett Leedsförsvar som inte såg superstabilt ut senast mot Derby. Bör bli liknande uppgift här då Brentford och Derby är rätt lika gällande spelstil.



Match 8

Norwich - Bolton 1

(TTT 10-0-0)

Tabelltolvan Norwich har 12-10-11 på sina 33 spelade matcher. Obesegrade i de fem senaste. Två segrar har följdes upp med tre raka kryssmatcher. Har visat fin moral då man kvitterat på övertid både mot Ipswich och Wolves. Visst Nelson Olivieras långskott borde så klart vargkeepern tagit men får ses som lite revansch för första målet som Jamal Lewis råkade fumla in i egen bur. Kapten Ivo Pinto tillbaka i truppen (startelvan?) då knät läkt efter bildörrsincidenten. Fyra mittfältare på skadelistan. Louis Thompson, Tom Trybull, Matt Jarvis och Wes Hoolahan. Ex-jumbon Bolton har tagit sig upp på säker mark och har nu fyra poäng till godo på Burton närmast under strecket. Vann sexpoängsmatchen mot Sunderland senast med 1-0. Inte den vackraste segern man sett. Gjorde tidigt målet och la sig sen på defensiven för att blixtra till med ett par farliga chanser i slutet av matchen. Lär få svårt att köra samma taktik här. Har både Mark Little och Karl Henry avstängda. Även en hel del spelare skadade. Stephen Darby, Darren Pratley, Craig Noone, Will Buckley och Josh Vela. Är inget vidare på borta-plan och kontraktet ska räddas hemma på Macron Stadium.

Tips: Att göra mål i matchen James Maddison @ 3,10 - bet365 - Blivande landslagsspelaren James Maddison är Norwich bäste spelare. Det mesta framåt ser genom hans fötter. Tar hand om frisparkar och hörnor. Troligen även straffar i framtiden då Nelson Oliviera brände första straffen mot Derby så fick Maddison ta andra och satte den. Har gjort nio mål så här långt under säsongen. Inga mål på de två senaste matcherna men hade flera chanser mot Ipswich och stod för en assist mot Wolves. Ett hårt spelade Bolton lär få en hel del frisparkar mot sig och då ska vår målskytt visa klass med sin känsliga fot.



Match 9

Preston - Ipswich 1

(TTT 10-0-0)

Inga lätta matcher för Preston på slutet och för tredje matchen i rad så missade laget att ta sig upp på play-off plats. Höll i alla fall alla spelare kvar på planen senast mot Aston Villa även om man drog på sig straff. Får åter John Welsh från avstängning men Darnell Fischer tar över platsen på botbänken då han plockade sitt tionde gula kortet senast. Sean Maguire fortsatt skadad. Sena tester på Tom Clarke och Paul Gallagher. Ipswich i mittens rike och har långt både nedåt och uppåt. Vann mot ett mindre kompetent Sunderland men annars har man mest kryssat på sistone. Mötte senast ett högmotiverat Cardiff och då blev det förlust. Kunde / borde haft straff i slutet men domaren valde att fria. Kommer testa flera spelare sent så här i influensa-tider. Tristan Nydam och Mustapha Carayol har båda varit däckade under veckan. David McGoldrick ny på skadelistan som redan innehöll Dean Gerkan, Luke Hyam, Tom Adeyemi, Andre Dozzell, Teddy Bishop, Emyr Huws och Joe Garner.

Tips: Att göra mål i matchen Tom Barkhuizen @ 3,00 - bet365 - Prestons manager Alex Neil har haft tålamod med 24-åringen som fått mycket speltid trots att målen inte kommit. Nu verkar dock Tom ha hittat formen med tre mål på sex matcher. Såg bra ut senast och det mesta som laget skapade mot Villa kom genom Barkhuizen. Målet var turligt men sett till hela matchen så var det välförtjänt.



Match 10

Queens Park Rangers - Nottingham Forest 1

(TTT 10-0-0)

QPR har vunnit hälften av sina hemmamatcher och är med det i klass med Derby som ligger på fjärdeplats. Det taskiga borta-spelet har dock gjort att laget inte har någon framskjuten placeringen i tabellen. Slarvigt försvarsspel senast mot Sheffield U. Då hjälpte det inte att Luke Freeman stundtals briljerade (som vid reduceringsmålet). Har till denna match Paul Smyth åter och han lär få speltid. Kommer testa Jake Bidwell och Jack Robinson sent då båda dras med småskador. Jordan Cousins har varit sjuk i veckan och ska också få chansen att visa sig spelduglig. På skadelistan finner vi Grant Hall, Jamie Mackie, David Wheeler och Idrissa Sylla. Forest med fem raka utan vinst har i alla fall tagit poäng i de två senaste, ett steg framåt efter tre raka förluster innan. Startade nästan som vi önskade offensivt. Lee Tomlin, Joe Lolley och Kieran Dowell fick alla starta. Dock var det Ben Brereton som åter fick agera spets då Daryl Murphy var sängliggande med förkylning. Michael Mancienne och Apostolos Vellios hade också flunsan och kunde ej spela mot Reading. Skador på Chris Cohen, Jack Hobbs, Joe Worrall och stackars Ashkan Dejagah som bara hann spela 15 min innan skadan var framme och nu har han opererats och riskerar att missa sommarens VM. Eric Lichaj är avstängd.

Tips: Under 2,5 mål i matchen @ 1,80 - bet365 - 1-0 och 2-0 är QPRs senaste resultat hemma på Loftus Road. Är ju inget av de mest målglada gängen i ligan. Conor Washington och Matt Smith är bäste målskyttarna med sex respektive sju mål. Inte så jättemånga mål på 29 matcher. Forest har fem raka på bortaplan som gått under linan. Mittfältaren Kieran Dowell bäste målskytten men har nu gått mållös sex matcher i rad. Näst bäste målskytten Daryl Murphy satte sitt senaste mål 21/11 förra året. Faktiskt tveksam om Nottingham ens kommer göra ett mål här, men fega lite och kör på under 2,5 mål i matchen.



Match 11

Reading - Derby 2

(TTT 0-0-10)

Reading kommer med fyra raka hemma utan poäng. 1-2 mot Burton, 0-2 mot Birmingham, 0-1 mot Brentford och senast 0-2 mot Millwall så om vi ska vara lite taskiga så borde det ha varit i alla fall tre segrar och kanske ett kryss. Borde kunna hända mer med spelare som Modou Barrow, Sone Aluko och Chris Martin. Att Jon Dadi Bödvarssons målform skulle hålla särskilt länge var det väl ingen som trodde och nu är islänningen mållös i tre matcher. Var till och med bänkad senast. Forne skytte-kungen Yann Kermorgant helt ur form och inte ens med i truppen senast. Många skador i truppen. Paul McShane, Stephen Quinn, Callum Harriott, Jordan Obita, Joseph Mendes, Tommy Elphick och Axel Andreasson är alla skadade. Får dessutom inte använda Chris Martin som är på lån från Derby. Sen test på John Swift. Derby har inte fått någon bra utdelning på slutet. Fick bara 2-2 senast mot Leeds trots stor dominans. Har precis som många andra lag haft sjuka spelare i truppen. Viktige anfallaren Matej Vydra ska testas sent men borde kunna medverka. Forwardspolaren David Nugent kommer också testas sent då han har lite ryggproblem. Jonathan Mitchell och George Thorne åter efter skador men Jamie Hanson och Sam Winnall saknas fortfarande. Tvåan först, men vi garderar med krysset då vi ännu ej vet om Vydra / Nugent kan medverka.

Tips: Över 9,5 hörnor i matchen @ 1,72 - bet365 - Två lag som skapar många hörnor. Reading har gått över linan i sina tre senaste matcher medan Derby legat lite lågt men kapacitet finns och vi hoppas att man utnyttjar det här. Tror dock att man kommer få "hjälp" av Reading som brukar släppa till många hörnor till motståndarna så vi testar hörnspelet.



Match 12

Sheffield Wednesday - Aston Villa 2

(TTT 2-2-6)

Senast lagen möttes satte Adam Reach 1-0 till Sheffield efter 30 sekunder. Efter det har Sheffield bara vunnit två av 17 matcher och lagen ligger och såsar på 16e plats. Har en bred truppen men i vanlig ordning lite mer kvantitet än kvalitet. Skador stör då flera normala startspelare ej kan medverka. Keiran Westwood, Sam Hutchinson, Joost van Aken, Jordan Thorniley, Almen Abdi, Barry Bannan, Marco Matias, Gary Hooper, Fernando Forestieri och Steven Fletcher. Även Tom Lees och Jordan Rhodes är osäkra till spel. Aston Villa fick lite frossa då man plötsligt hade direktplatsen och saken i egna händer. Har en förlust och ett kryss på de senaste matcherna och släppt iväg Cardiff med fyra poängs marginal. Behöver en vinst här för att haka på Walsarna. Har saknat offensiva nycklarna Jack Grealish och Albert Adomah i de två segerlösa matcherna. Sena tester på duon även denna gång. Skador på Jed Steer, Christopher Samba, Jordan Lyden, Andre Green, Gabriel Agbonlahor och Jonathan Kodjia. Senast utgick Robert Snodgrass i halvtid då han kände sig krasslig men har nu vilat sig i form och bör kunna lira här. Inga extraspel av värde i denna match så vi skippar det.



Match 13

Sunderland - Middlesbrough 2

(TTT 0-0-10)

Jumbon Sunderland var det klart bättre laget i förlustmatchen mot Bolton senast. Framför allt Ashley Fletcher skapade mycket och borde väl ha satt i alla fall ett mål. Joel Asoro startade också men imponerade inte denna gång. Skadeläget för-bättrat då Lamine Kone, Bryan Oviedo och Paddy McNair är åter och nu förväntas även Adam Matthews och Ovie Ejaria kunna medverka. Robbin Ruiter, Marc Wilson, Darron Gibson, Kazenga LuaLua och Duncan Watmore saknas fortfarande. Middlesbrough kan vid vinst ta sig upp på play-off plats. Har dock två raka 0-1 matcher utanför Riverside. Matchvinnaren mot Hull, Rudy Gestede är skadad och kan ej medverka tillsammans med brassebacken Fabio. Försvarskollegan Ben Gibson var sjuk i veckan med bättrat på sig och bör kunna medverka. 1X2 om råd men Boro det bättre laget och får u-tipset.




STRYKTIPSET (64-raders)

1. Watford - Everton 1
2. Bournemouth - Newcastle 1X
3. Brighton - Swansea 1X
4. Burnley - Southampton X2
5. Liverpool - West Ham 1
6. West Bromwich - Huddersfield X2
7. Leeds - Brentford 2
8. Norwich - Bolton 1
9. Preston - Ipswich 1
10. Queens PR - Nottingham 1
11. Reading - Derby 2
12. Sheffield W - Aston Villa 1 2
13. Sunderland - Middlesbrough 1 2

Lycka till med raderna

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto