HawkEye

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare HawkEye. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

HawkEye

Wozniacki vinner!

23 Augusti 2013 - 14:49
Det tror iaf jag......

Wozniacki-Halep
Danskan har nu äntligen hittat form och hon spelade riktigt bra i kvarten mot Stephens. Visst Halep har gjort ett kanonår så här långt med 3 turneringsvinster (2 på grus & 1 på gräs) men jag tycker hon börjar se en aning sliten ut efter alla dessa matcher. Hon uttryckte själv att hon kände sig riktigt trött efter kvarten och för att ta sig förbi CW måste hon garanterat vara bredd på att slita ordentligt.
Har dessutom en känsla av att Wozniacki´s spel passar rumänskan ganska dåligt. Spelarna möttes förra året på HC i Dubai där Wozniacki vann enkelt 6-2 6-3. Tror det blir jämnare här men känslan säger att danskan drar det längsta strået. Till saken hör också att Wozniacki har spelat denna turnering 5 gånger och vunnit 4!! Förra året var hon tvungen att ge upp i semifinalen i övrigt så har hon gått rent i turneringen sedan 2007! Kliver därför in med 7/10 units på Wozniacki till 1.80 hos Bet365.

Vidare så har jag ett lir i kvalet til US-open:

Brengle-Duan, amerikanskan visar fin form för tillfället och vann sin senaste turnering (ITF) på hemmaplan för ett par veckor sedan utan att tappa ett sett (knappt ett game för den delen). Kinesiskan Duan har förvisso en bättre ranking men har inte visat mkt till form senaste tiden. Två senaste turneringarna borta i Kina har hon förlorat i första omg mot spelare rankade 264, resp 274. Tycker spelet på amerikanskan känns riktigt starkt här och kliver in med 7/10 units på Brengle till 1.66 ho Bet365.

Oddsen till US-open har nu bolagen börjat kabla ut så det blir till att jobba med dessa i helgen.

I helgen blir det även till att besöka Sundsvall Open Trot & Casinot:)

//HawkEye
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.