HawkEye

Dimitrov vinner Stockholm Open

20 Oktober 2013 - 11:24
Det hoppas iaf jag eftersom jag lirade till 10gr inför kvartsfinalerna.
Mer om detta längre ned.

Igår satt 1/2 rekar, för egen del blev det gröna siffror när Lördagens spel sumerades då jag livespelade Ferrer efter att Gulbis tagit första.
Letten använde sig av en naiv taktik där han fastnade i "långbollning" med en av värdens bästa på området, inte smart. Nu var han förvisso nära att vinna ändå då chanser fanns till att breaka för att sedan kunnat serva för matchen, efter att ha missat breaket vek han ned sig totalt och det blev ett mycket enkelt 3:e set för spanjoren.

Eftersom jag nu sitter på Dimitrov till 10gr kommer jag själv inte lira något på finalen pregame men för er som inte har något spel på matchen rekommenderar jag följande:

Ferrer-Dimitrov
Spanjoren stod i 2gr mot Gulbis men 1.44 (när Bet365 släppte oddsen) mot Dimitrov, det där förstår jag faktiskt inte riktigt.
Visst Ferrer spelade bra igår men fick ju också matchen precis dit han ville. Om nu Dimitrov lär sig av Gulbis misstag och ser till att inte hamna i spanjorens speltempo utan spelar varierat och aggressivt så tror jag att han har en bra chans att äntligen ta sin första titel.
Som jag hörde Kulti sa härom dagen, "Dimitrov är förmodligen den mest talangfulla spelaren som någonsin funnits" hurvida detta är korrekt låter jag vara osagt men jag tror iaf han är "den bästa" spelaren på touren idag som ej vunnit en turnering. Det som talar emot ju så klart risken för nervositet när det börjar dra ihop sig samt att han möter en spelare som har varit i 39 finaler på den här nivån och vunnit 20st.
För mig känns det idag som en 50-50 match på förhand där feelingen och förhoppningen ligger på bulgaren.
Min rek blir alltså 5/10 units på Dimitrov till 2.62 hos Bet365.

När det gäller dubbelfinalen säger hjärnan Qureshi/Rojer men hjärtat naturligtvis Lindstedt/Björkman lägger inga lir på matchen pregame utan ska bara njuta av denna underhållning och heja på Sverige.

I övrigt har jag ett drag till kvalet i Basel idag där jag tror Jack Sock kan ha en bra chans mot Kamke, iaf om han spelar som i de första 2 seten på Ferrer i Sthlm.

TRAMPA GRIGOR!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  Genoa - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö2,5 hörnor
1.74
21:00  Athletic Bilbao - Levante
Fotboll - La Liga - 1
1.71
01:30  Columbus - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1 money line
1.89
12:00  Maden - Fucsovics
Tennis - ATP Budapest - Fucsovics
1.71
14:00  Lopez - Lajovic
Tennis - ATP Barcelona - Lopez
1.91
20:45  Derby - Cardiff
Fotboll - Championship - 2a, draw no bet
1.92

Skador & Avstängningar