HawkEye

ATP Basel

22 Oktober 2013 - 23:18
Efter ett par dagars paus direkt efter SO är man nu tillbaka med laddade batterier och med ett par nya spel till turneringen i Basel.

Först en liten sumering av Stockholm Open:
Som alltid fantastisk kul att vara på plats i Kungliga denna vecka, många sevärda matcher spelades och stämningen var stundtals på topp.
Spelen var bra där naturligtvis Dimitrov som turneringssegrare till 10gr var kul att jobba in på plats. Pregame lades 9st spel var av 6st satt, gröna siffror således. Skördade även fina framgångar med min livebetting som väl får betraktas som min huvudsyssla i dessa sammanhang. Så det är med andra ord i en fin spelform vi nu går in i ett slutskede av säsongen. Några spelare har väldigt mycket att spela för andra mindre, detta är såklart intressant ur spelsynpunkt.

Har hitat två spel som jag tycker känns riktigt bra på förhand:

Nishikori-Dodig
Känns som en jämn match på förhand där jag verkar vara ensam om att hålla kroaten som liten favorit. De höga oddsen på Dodig förvånar mig faktiskt, trodde inte det skulle gå att hitta över 2.50.
Kroaten är i fin form och trivs mycket fint med sitt offensiva spel inomhus. Dodig som ju åkte ut mot Verdasco i SO utan att direkt spela dåligt men jag tyckte han spelade lite fegt och avvaktande vilket kostade honom segern. Pa detta snabba underlag kommer kroaten få många gratispoäng på sin fina serve och vågar han bara attackera Japens 2:a serve så tror jag han har alla möjligheter att ta denna match.
Nishikori har inte direkt imponerat på senaste tiden och lyckades inte speciellt bra på hemmaplan under "asienturnà©n" heller. Förlust mot Almagro i Tokyo och förlust mot Tsonga i Shanghai. Har personligen aldrig riktigt charmats av Japanens spel som många andra men han är ju en jämn spelare som sällan åker ut i första omg. Så inte heller i denna turnering där han slog den 175:e rankade hemmaspelaren Chiudinelli i raka set, en sådan seger säger ju så klart inte så mkt men man kan ju se att Japanen blev breakad 2gr och att han släppte 6 breakbollar emot sig, gör han detta mot Dodig så är jag tämligen säker på att han förlorar. Kroaten behövde själv bara spela 2 game i 1:a omg innan argentinaren Berlocq gav upp pga skada.
Spelarna har möts en gång tidigare i Davis Cup 2012 då Japan hade hemmaplan, Nishikori vann då i 3 jämna set.
Med en skön feeling kliver jag in med 6/10 units på Dodig till 2.62 hos Bet365.

Dimitrov
-Stepanek
Bulgaren vann ju som bekant sin första titel i Stockholm i Söndags och nu tror jag att det kan lossna ordentligt för Sharapovas pojkvän.
Med tanke på att han nu har fått ett par vilodagar så bör han vara fit for fight och full med självförtroende. Stepanek är en obehaglig spelare att möta för alla men jag tror att han kommer att passa Dimitrov bra. Stepanek spelar offensivt och kommer att komma fram på nät så fort tillfälle ges, bulgaren är nu när han är i bra form riktigt snabb ut i hörnen och kommer att slå ett antal passeringar förbi tjecken tror jag. Vid detta scenario tror jag Stepanek kan bli lite försiktig och vid längre baslinjedueller bör han bli ett ganska lätt byte för en spelare av Dimitrovs kaliber. Spelarna har aldrig tidigare möts på denna nivå. Går mycket på feeling här och kliver in med 8/10 units på Dimitrov till 1.72 hos Bet365.

//HawkEye
3 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
HawkEye - 2013-10-23 17:33

Dodig nere i 2.10 nu!? Många som ryggat med andra ord:)

Manzano - 2013-10-23 12:01

Tackar och bockar för många fina spel på slutet! Såg förresten att dimitrov fanns till 1.82 på Unibet.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Washington - Columbus
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1
2.03
21:30  Sevilla - Barcelona
Fotboll - Copa del Rey - BLGM Nej
2.29
11:00  Berrettini - Ymer
Tennis - ATP Budapest - Berrettini
1.71
15:00  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.05
17:30  AIK - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.74
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80

Skador & Avstängningar