Haze91

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare Haze91. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

Haze91

Massivs med hockeymatcher

26 Februari 2014 - 11:28
Hello!

Det är nu som man trivs som man brukar säga, som fisken i vattnet. Det är hockey i stort sett varje dag och är det inte i Sverige så finns det alltid någon match runtom i den stora vida världen.

Gårdagen blev helt okey. Överspelet i Linköping - Skellefteå satt redan innan den andra perioden var färdigspelad och matcher slutade med sifforna 6-5 efter straffar. Lite sämre gick det dock i Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes där Hurricanes inte fick in nog med puckar trots massvis med chanser i powerplay osv. Förlust med 3-2 och ett avgörande lite flyt mål med blot 43 sekunder kvar av matchen. Men så kan det vara i hockey och kul för Sabres att äntligen få vinna igen.

Idag så blickar jag först mot ett möte i den nedre halvan av Hockeyallsvenska där ett omotiverat Södertälje tar emot ett nästintill lika omotiverat Almtuna. Ett Almtuna som trivs mot Södertälje och i Axa Sport Center så är X2 taget.

I nattens NHL är det däremot mer svårvalt. Jag fastnade dock för underspelet i Colorado Avalanche - Los Angeles Kings. Två lag med två olika spelstilar men när lagen möts så blir det målsnålt. Inte en match öve 5,0 mål på tio försök och endast en av fem har slutat över 5,5 mål i Colorado. Då vann Kings för fem försök sedan med lite otippade 6-0.
Jag förlitar mig på en stark defensiv match och bra målvaktsspel och under 5,0 mål spelas.

  Speltips Odds

,

  Speltips Odds
Colorado Avalanche - Los Angeles Kings
NHL, Ishockey
1,87
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.