Haze91

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare Haze91. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

Haze91

Hemska scener i Dallas

11 Mars 2014 - 10:37
Hej.

Det vi fick uppleva inatt var ingen rolig syn överhuvudtaget. R. Peverley bara ramlar ihop i Stars båset och tankarna går direkt till att han tidigare dragits med hjärtproblem. Stars spelarna slår med klubborna och skriker på domarna för att få uppmärksamhet. Spelarna i de bägge lagen lider verkligen med upplevelsen. Visa gråter och visa sitter med tomma blickar rakt ut över isen när Peverley skjutsas med ilfart till sjukhus. Där kan det konstateras att hans läge är under kontroll. Han har återfått medvetandet och kan prata.
http://video.nhl.com/videocenter/console?catid=53&id=573067&lang=en&navid=nhl:topheads

Händelsen får mig och många andra och inse att det är trots allt bara hockey och sport och att det läggs åt sidan när såna här hemska händelser uppkommer. Då betyder inte betting, vinster och förluster så mycket för stunden då en spelare för en stund låg inför döden.
Vi är trots allt bara människor och vi alla minns väl den tragiska händelsen i Sevilla 2007 då Antonio Puerta föll ihop på planen och avled tre dagar senare på sjukhus detta på grund av en hjärtattack.
http://www.youtube.com/watch?v=wjsxeXnJlog

Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.