IB.
IB.

Division 1 Norra

19 April 2013 - 17:27
Selångers FK v IK Sirius Fotboll (-1,5) @2,25 Expekt

Vi fortsätter återigen att spela på Sirius. Gick rätt bra senast när dem vann över Eskilstuna på halvfart. 7-0 blev det då och målkalaset kommer fortsätta.

Var vi kan reflektera lite smått över från senaste matchen var att analysen på Björkebaum var helt klockren. Huvudspelet var strålande och han lyckades sätta dit ett hattrick varav två baljor gjordes med huvudet. Björkebaum är seriens absolut hetaste anfallare. Inte konstigt att han jagas av Allsvenska klubbar.

Har även nämnt att man plockat in rutinerat folk i Johan Arneng och Joakim Runnemo. Ni kan läsa mer om Sirius här för er som vill ha mer kött på benen (förra reken)

Selånger startade säsongen med att kontra sönder ett överskattat Vasalund. Ett Vasalund som förde spelet större delen av matchen och brände en straff vid 0-0. Selånger lyckades toffla in tre mål vilket man absolut inte ska ta ifrån dem. Har ett par giftiga spelare framåt. Att Vasalund hade bollinnehavet större delen av matchen kan väl inte kännas så bra. Gissa om dem kommer få jaga boll mot Sirius som har seriens absolut bästa lag.

Selånger är nykomlingar och tippas bland dem sista i tabellen. Kan inte se Sirius bränna denna. Sirius har spelat på konstgräs under hela försäsongen och inledde även premiären på konstgräs. Selånger spelar på Sundsvalls hemmaplan vilket också är konstgräs. Ett större och starkare Sirius ska göra 3-4 mål och det ska räcka för att handicapspelet ska gå hem. Mot Selånger ska man klara det 7-8 gånger av 10. Spelar 2/5 units på Sirius (-1,5) till 2,25 Expekt

Twitter - Johanssons1990
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Dimitrov - Goffin
Tennis - ATP Monte Carlo - Goffin
1.91
18:30  Cska Moskva - Bars Kazan
Ishockey - KHL - 1
1.77
19:00  Brage - GAIS
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
2.03
21:00  Leganes-Deportivo La Coruna
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.95
15:15  Storvreta IBK - IBF Falun
Innebandy - Superligan - Storvreta ML
1.90
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10

Skador & Avstängningar