IB.
IB.

Division 1 Norra

19 Juli 2013 - 19:05
Dalkurd FF v IK Sirius FK Asian (-1) @1,95 Bet365

Då var det dags återigen för en ny seriefinal mellan Dalkurd och Sirius. Dalkurd har såklart en revansch att utkräva då man blev totalt överkörda med 4-1 senast. I den matchen kunde Sirius ha gjort bra mycket mer mål. Men med en stor ledning blev det till slut lite oskärpa i avsluten och Dalkurd fick in en reducering i slutet. Dalkurd var inte helt ofarliga framåt. Man hade kvicka omställningar men Sirius är numret för stort och löser uppgifterna bakåt.

- Dalkurds kreativa och kvicka spelare Michael Junior Omoh är avstängd i denna match då han åkte på ett tredje gula kort borta mot Forward. Ett klart avbräck hos hemmalaget.
- Dalkurds skyttekung Chidi Omeje har haft problem och missar även denna match. Kan förmodligen vara en av anledningarna till att Dalkurds målproduktion har hackat en del.
- Målskyttet har knackat hos Dalkurd senast tiden. Har gjort endast 3 mål senaste fyra matcherna vilket givetvis inte är bra. Anledningen är ju såklart att deras två målskyttar Omeje och Nouri saknats.

Har nämnt det för men kan upprepas återigen. Sirius är ETT LAG. Är seriens absolut mest kompletta lag. Målvakten Bylund håller klass, vilket laget gör rakt upp igenom till skyttekungen Moses Ogbu. Apropå skyttekungar så har vi en hel drös med spelare i Sirius som levererar. Vi har hela 7 spelare i laget som gjort 3 mål eller mer. Det är kul att lirare som Gustafsson, Runnemo och Skoglund hittar kassen ett flertal gånger. Den förstnämnde är närmast Ogbu i toppen.

- Sirius största stjärna och den rutinerade spelaren Arneng som är tillbaka från avstängning.
- Matchen spelas på konstgräs vilket inte är en nackdel för Sirius. Man håller boll och tar kommandot i alla matcher. Dalkurd kommer få jaga boll här.
- Seriefinal innebär såklart storpublik. Det var otroligt många tillresta supportrar från Dalkurd när man var i Uppsala. Kommer knappas vara mindre idag.

Under säsongens 14 matcher har Sirius gjort 44 mål och släppt in 6. Jag har följt laget under säsongen och man skapar chanser i stort sett hela tiden. I förra mötet var man totalt överlägsna. Då hade man skyttekungen Ogbu avstängd, vilket han inte är nu. Kommer givetvis bli en tuffare match nu. Men jag tror Dalkurd kommer upp i max 1 mål. Sirius bör och ska göra 2 mål eller mer. Därför blir spelet 2/5 units på IK Sirius FK Asian (-1) till 1,95 hos Bet365 Det innebär pengarna tillbaka om man bara vinner med ett mål. Vinner, ja det tror jag att man gör.

Ni hittar mig även på Twitter.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  IFK Timrå - Boden
Fotboll - Division 2 Norrland - 1 asian hcp -0,5
2.01
15:15  Storvreta IBK - IBF Falun
Innebandy - Superligan - Storvreta ML
1.90
16:00  Östersund - Örebro
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 ht/ft
2.38
21:30  Sevilla - Barcelona
Fotboll - Copa del Rey - BLGM Nej
2.29
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80

Skador & Avstängningar