Vinnare Latvia Grand Prix – Andreas Jonsson @51,00 bet365 (0,5/5)

Andreas Jonsson – To Make Semifinal (YES) @3,25 Ladbrokes (2/5)

Dags för Grand Prix i Daugavpils, Lettland. Det börjar närma sig slutet och det är nu som det ska avgöras mellan Woffinden och Sajfutdinov. Det är sedan länge kört för både Antonio Lindbäck och Andreas Jonsson att nå topp 8. Det är Fredrik Lindgren som fortfarande har chansen på direktkvalificering till nästa års serie. Oavsett om man har chans eller inte så åker man med full fokusering. Pengar att hämta.

Jonsson gör comeback i Grand Prix-serien efter att han missat ett par stycken på grund av skada. Formen går uppåt för Jonsson som har en bra vecka bakom sig bortsett från matchen i tisdags borta mot Indianerna. Däremot så gjorde han bra ifrån sig i måndags på Gubbängen mot Hammarby. Men det var framförallt i den polska ligan under torsdagskvällen som han gjorde ett bra intryck. Han tog sitt Falubaz Zielona Gora till en seger där han bland annat spöade förare som Nicki Pedersen och Grzegorz Walasek. Han körde även ifrån sin lagkamrat Jaroslav Hampel. Jonsson känns het och han har kört hör förut under tidigare år. Jonsson har toppchans på topp 8, vilket ger semifinalplats. Vi spelar!

Inlägget kommer uppdateras ...

Ni hittar mig även på Twitter!
2 Kommentarer
2013-08-15 22:53:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
IB. - 2013-08-17 21:59:28

Så länge Darcy Ward gjorde jobbet så är jag nöjd. Speedway är ingen skitsport när det gäller betting. Det säger nog vår kassa på +110 units.

elakemans - 2013-08-17 20:14:04

inte många rätt där.....Jonsson är dålig, Lindbäck ett skämt och ryssen vacklar .....
Speedway är en skitsport