IB.

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare IB.. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

IB.
IB.

Division 2 Norra Svealand

26 Augusti 2013 - 15:25
Syrianska skriver på sin hemsida att man hoppas på ett trendbrott i kvällens match. Något jag inte hoppas och tror på ikväll. Det är nämligen så att serieledarna Konyaspor gästar ikväll.

Konyaspor har en fruktansvärt bra form. På de 8 senaste matcherna har man vunnit 7 och spelat 1 oavgjord. Senaste förlusten kom faktiskt just mot Syrianska, fast i maj månad. Ett bra tag sen.

Syrianska däremot har efter den vinsten, för över tre månader sen tagit endast 1 vinst på 8 försök. Den kom hemma mot Gamla Uppsala för mer än två månader sen. Sen dess har man haft problem med målskyttet samt släppt in en hel del kassar.

Ikväll får Syrianska klara sig utan sin mittback Suleyman Aslan som är avstängd. Det är även stora frågetecken på hans backkollega Markus Hanna som fick en smäll mot huvudet senast.

Gamla Uppsala spelar i samma serie så jag har hyfsat koll på lagen och vi spelade på Konyaspor mot just Gamla Uppsala för två veckor sen, och det med framgång. Konyaspor var överlägsna. Ikväll bör dem ha en stor chans att vinna. Det är som dag och natt när man jämför lagens formkurvor. Konyaspor har fullkomligt öst in mål senaste tiden. Tror absolut att man kan komma upp i 2-3 mål idag och då ska vinstchansen vara större än 43%. Jag uppskattar att Konyaspor vinner minst 6 matcher av 10 här.

Kvällens spel:
Konyaspor KIF @2,30 Paddypower (3/5)
Konyaspor 2/2 (HT/FT) @4,00 Paddypower (1/5)

Ni hittar mig även här på twitter.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.