Superligan 28 November

Storvreta IBK v IK Sirius IBK @8,75 Svenska Spel

Först och främst så riktar jag mig er som spelar i längden och säker värde. Ni som inte gillar sånt utan spelar för dagen behöver inte läsa mer.

Svenska Spel erbjuder 8,75 på krysset i Uppsalas egna så kallade ”El Classico”. Alltså ger dem ca 11,5% chans till krysset. Jag ser större chanser. Minst 2 av 10 blir kryss, om inte 3. De mötena som ägt rum mellan lagen har varit riktigt jämna och det lär bli lika ikväll.

Av säsongens 10 matcher har Sirius hela 5 kryss. Oftast målsnåla bataljer. Utöver det har man väldigt jämna matcher med bland annat 2 uddamålsmatcher. En förklaring till detta är att man har seriens stabilaste målvaktspar i Nilsson och Steineck. Nilsson leder målvaktsligan i hela Superligan. I dagens fight saknas backen Kostov-Bredberg samt Kim Johansson. Offensivt är det ett avbräck för Sirius då Johansson har gjort en del poäng.

Storvreta har också en målvakt som håller. Klintsten vet sen tidigare är landslagsmålvakt. Många snackar om den heta målvaktskampen. Formen hos Storvreta är sådär, trots många segrar. Man har spelat många jämna matcher där man har avgjort sent i matcherna. Senast fick man med sig en seger efter förlängning mot Granlo.

Som sagt så ser jag att krysset har större chans än vad oddsen visar. 8,75 är högt. Det kommer bli jämnt och bolagen underskattar Sirius enormt. Storvreta har haft problem med en del. Senast blev både Kohonen och Öhman bänkade. Binge har stor rotation i truppen. Jämnt ska det bli och det är bådas hemmaplan. Spelar 0,5/5 unit på X till 8,75 hos Svenska Spel

Ni hittar mig som vanligt på twitter: Johanssons1990
0 Kommentarer
2013-11-28 09:40:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!