Bylund ... ja, det är en målvakt som jag alltid tyckt om. En bra och ödmjuk trygghet som vaktat kassen en antal år i Sirius. Men. Vad. Gjorde. Du. Igår. Sirius kom ut med en lite överraskande startelva. Långt ifrån det bästa laget. 4 mål i baken och Bylund måste ta på sig 3 av dom. 3 utrusningar som blev total katastrof där alla renderade i 3 mål. Finns inte på världskartan att Elfsborg gjort mål om han stått kvar på linjen, för det hade inneburit 3 skottförsök från långt håll. Men, Elfsborg var bättre. Bra rull och vi vågade. Tyvärr ett bedrövligt försvarsspel med en usel målvakt. Men cupäventyret har varit underbart. 6000 åskådare på ett soldränkt Studenternas var ett fint "avslut".

Gårdagen fick dock avslutas när vårt tunga maxspel på twitter gick in till 2,15. Torslanda krossade Stenungsund med hela 4-0 och det var aldrig hotat. Dundertips kommer upp då och då på twitter. Följ! @Johanssons1990

Bonnfotbollsdubbel 3/5-14

Hittarps IK v BK Olympic (D3SG)
Ärentuna SK v Heby AIF (Upplandsfyran)

Spel: Hittarps IK + Heby AIF @1,89 Nordicbet (3/5)

Heby AIF ska gästa Ärentuna SK i Upplandsfyran. Ärentuna är bedrövliga. Förra omgången mötte man ett halvbra VP. Man krigade på bra fram till halvtid och hade då 0-0. Sen kom en nära vän till mig in och och halvchillade lite. Med halvchillade menar jag att han smällde in 5 mål för att sedan bytas ut igen. 7-0 blev det.

Ärentuna har problem. Målvakten åkte på hjärnskakning. Man kommer till matchen med endast 1 avbytare. Några från ordinarie elvan mot VP saknas. Heby är ett förväntat topplag som ska absolut vara topp 4. Toppen mot botten. Heby ska trötta ut ett dåligt Ärentuna. Vinner minst 9 av 10 matcher.

Hittarps har vi vunnit på tidigare. Är obesegrade efter tre omgångar. Har surrat med en spelare i laget som har en okej insyn hos gästerna. En gammal räv på topp med ett gäng ynglingar bakom sig. Hittarps är svårslagna på hemmaplan. Bra dubbelvirke.

1,89 är 1,89. Jag räknar HÅRT med att Heby vinner med ca 3-4 bollar. Ser mest att vi får 1,89 på Hittarps här. Gillas skarpt. Tar denna dubbel med 3/5 enheter hos Nordicbet
1 Kommentarer
2014-05-02 12:22:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Tobben - 2014-05-03 14:26:50

Några rapporter IB? :)