Finnish Grand Prix – Speedway

Dags för Grand Prix och denna gång körs det i Tampere, Finland. Det är första gången som tävlingen hålls på denna bana.

Jonas Kylmäkorpi v Chris Harris @1,93 Svenska Spel (3/5)

Här sitter vi på värde. Andra bolag ligger på runt 1,40. Hemmaåkaren Kylmäkorpi tycker jag ska vara en större favorit än vad oddsen visar. Harris är en ganska kass form. Hans GP-form är inte ett kass. Den är så brutalt, alltså olidligt, kass. På de två inledande tävlingarna har Harris kört in hela 2(!)p. Två. Nollad i första deltävlingen för att sen ta två pinnar i Polen. Han håller bara inte.

Tycker även lottningen talar för Kylmäkorpi i denna tävling. Hans startspår gynnar och han står på innern i heatet mot just Harris. Som sagt, decimalerna sitter aningen snett. Kylmäkorpi spelas.

Vinnare Finnish Grand Prix – Greg Hancock @13,00 Sportingbet (1/5)
Greg Hancock To Make Semifinal - Yes @1,50 Ladbrokes (4/5)

Det är som sagt en ny bana och jag kikade med en förare som känner till den. Smal bana och här ska det gynna startsnabba förare. Vem är inte bäst på det om inte Hancock? Ännu bättre är att han lottats som 1:a vilket ger han innerbana två gånger samt ytter en enda gång. Plus. Att han tar sig till semifinal ser jag som mycket givet. Gick till final senast och är alltid med i striden om dessa platser. Väl i en semifinal har vi inga 13,00.

Det kan fyllas på fram mot spelstopp med flera spel då alla bolag inte släppt. Annars håller ni som vanligt koll på min twitter - @Johanssons1990
0 Kommentarer
2014-05-16 20:09:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!