IB.

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare IB.. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

IB.
IB.

Hockeyallsvenskan 11/12-14

10 December 2014 - 22:48
Almtuna IS v HC Vita Hästen @2,90 Bet365

Slutresultat: 8-1. 41-13 i skott.

Där är siffrorna för Uppsalalaget efter det tråkiga besöket i Malmö.

Almtuna kom ner till Malmö med flertalet skador. Bland annat saknade man målvakten Johan "Honken" Holmqvist vilket är ett stort avbräck. Övriga skadade är Svensson, Aronsson, Sonntag, Sandgren, Hage, Karlsson, Larsson, Selin och Rollin-Carlsson.

I matchen mot Malmö fick Vestberg och Berggren kliva av.

Det är hela 11 utespelare skadade samt att Lundgren är utlånad till Brynäs. Det är många poängproducerade spelare som är borta. Tre centertankar är kännbart i Almtuna och dessa tre är oerhört viktiga. Det kommer bli en hel del ommöbleringar i laget. Spelare som eventuellt är spelbara av de skadade är Selin, Larsson och Berggren.

Almtuna väljer att plocka in Ripstrand och Söder från Kallinge/Ronneby.Vita Hästen och Almtuna har mötts tre gånger denna säsong där vi har jämna resultat. Vita Hästen vann efter förlängning i Uppsala och nu senast vann man hemma med 2-0. Då hade Almtuna inte över 10 spelare borta.

I mina ögon ska Vita Hästen vara knappa favoriter med denna gigantiska skadelista hemmalaget har. bet365 erbjuder hela 2,90 på en bortaseger vilket jag tycker är värderat helt fel. Rätt säker att Vita Hästen kommer stå som favoriter när det väl är matchstart. Kan inte se mitt kära Almtuna fixa poäng med dessa tunga skador.

Följ mig på twitter för fler spelförslag - @Johanssons1990
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.