JohnAnthony

NFL: Starkt drag

15 December 2013 - 16:03
I den här matchen möts två av ligans mest ensidiga lag i min mening. Chicago Bears är ett lag som sedan QB gurun Marc Trestman kom till klubben har gjort poäng och skapat stora spel oavsett vem som spelat QB. Man kunde förutspå att Jay Cutler, som har en av ligans bästa armar, skulle utvecklas genom att arbeta med Trestman men det faktum att även hans backup Josh McCown har lyckats prestera poäng och explosiva spel är ett bra betyg till Trestman och hela hans filosofi.

Till saken hör dessutom att två av ligans bättre WRs spelar i laget, Brandon Marshall naturligtvis och Alshon Jeffrey som visat sig vara dominant i sina bästa stunder. Dessutom är lagets RB i mina ögon en av ligans mest underskattade spelare och är lika bra som klassisk tailback som den som fångar korta passningar i flaten och på screens, något som underlättar oerhört för en QB.

Lika bra som Chicagos offensiv är, lika svag är deras defensiv. Även om enheten stundtals spelar ok saknar de storligen Brian Urlacher som länge varit dess ledare och förgrundsfigur och nu har lagt handskar och skor på hyllan.

Cleveland Browns har egentligen ett av ligans bästa försvar och kommer framöver kunna bygga kring detta i stil med vad dagens 49ers och Seahawks gör men eftersom de inte får ihop helheten uppskattas inte Browns D lika mycket som dessa lags dito och får inte heller samma uppmärksamhet.

Hittar Browns en franchise QB i årets draft eller free agency blir de rktigt farliga framöver. Även om Brandon Weeden eller Jason Campbell stundtals kan spela ok är de inte värdiga att kasta till en spelare som WR Josh Brown som på alla sätt är ostoppbar.  Speltips Odds

,

Över 45 poäng, 1, 88, bet365 .


Robinn Sander
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Stockholm - 2013-12-16 02:09

Precis, CHI defensiv är ju mer eller mindre usel denna säsong. Och det har ju varit CHI bästa enheten under dom senaste åren. Nu har man väl, vad jag förstår, en hel del skador och dessutom en del nya killar så det tar väl lite tid att få allt rätt.
Man saknar, som du skriver, helt enkelt en sådan ledare som Brian Urlacher..

Men offensiven är ju grym i år. Det är den som hållit CHI levande under denna säsong, för hade man inte haft den så hade CHI varit ett, säg 0.300-lag för släpper man till i snitt 27-28 poäng /match så måste man ju producera framåt..
Inte så svårt att fatta.. ;-)

Och Matt Forte är grym, inte många i ligan som står i hans klass. Totalgrym...

Btw, ditt ö45-poängspel var ju inte ens hotat.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Dimitrov - Goffin
Tennis - ATP Monte Carlo - Goffin
1.91
18:30  Cska Moskva - Bars Kazan
Ishockey - KHL - 1
1.77
19:00  Brage - GAIS
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
2.03
21:00  Leganes-Deportivo La Coruna
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.95
15:15  Storvreta IBK - IBF Falun
Innebandy - Superligan - Storvreta ML
1.90
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10

Skador & Avstängningar