LelleSandahl

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare LelleSandahl. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

LelleSandahl

Tippa sex matcher och vinn 10 miljoner

28 Augusti 2015 - 13:09
Alla Betssonkunder har ännu en chans att vinna 10 miljoner (!) riksdaler om man har den rätta Premier League-feelingen i morgon lördag. Så länge du har placerat ett spel på minst 100 kr den senaste veckan är det gratis att testa lyckan och målsättningen är lika enkel som svår att genomföra.

Tippa rätt resultat på sex matcher i Premier League - och få 10 miljoner kronor. Spelet måste vara placerat innan klockan 16 i morgon lördag och det handlar om matcherna nedan där jag bidrar med mina egna tips.

Aston Villa - Sunderland 1-1

Bournemouth - Leicester 1-2

Chelsea - Crystal Palace 2-0

Liverpool - West Ham 2-1

Man City - Watford 3-0

Stoke - West Brom 2-1

Tävlingen "Betsson 6" hittar ni på Betsson.com.

Fredag och en hel del sköna matcher på marknaden. Som ni vet gillar jag svenska lower leagues och kliver in på formstarka Konyaspor borta mot IFK Aspudden-Tellus. Finns en helt annan spets i bortalaget som vaknat efter en bedrövlig vår, och som gör allt för att klara kontraktet. Vann mot FC Gute med hela 10-0 sist och har inte torskat en match sedan sommaruppehållet.

  Speltips Odds
IFK Aspudden-Tellus - Konyaspor
Division 2 Södra Svealand, Fotboll
1,81
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.