LelleSandahl

Favoriterna håller i höstdeppen

22 November 2015 - 13:43
Inne på min fjärde dag med ett grabbgäng i Prag, Tjeckien, och kan inte direkt påstå att man har hemlängtan till vad som verkar vara vinterns intåg. För att inte höstdeppen ska ta över ens liv helt och hållet brukar jag alltid trycka in minst en weekendresa i oktober-november för att ha något ljus i tillvaron. Mörkt, kallt och slutet på den svenska fotbollssäsongen gör att det bara är en lång transportsträcka till julen. Efter nyår börjar man om på ruta ett och jag brukar i alla fall känna att energin är tillbaka.

Just Prag måste jag annars tokhylla. Som en blandning mellan Berlin och Amsterdam med lika vacker som anrik arkitektur samt en liberal inställning till det mesta - vilket gör att man inte har tråkigt en sekund. Prag ger jag alla gånger 5/5 weekendbagar!

Inte så många feta matcher på schemat som i går men har lagt två spel ni kan sätta tänderna i under dagen. Först ut Londonderby på White Hart Lane. Tottenham brukar ju inte skämma bort sina fans med stabilitet, men just det är precis vad man visat en längre tid. Väldigt solida bakåt och individuellt skickliga spelare som alltid vaskar fram målchanser. Ser bra ut för Spurs och inför derbyt är det klar fördel dem får jag säga. West Ham har ett par tuffa avbräck och det bör märkas här.
  Speltips Odds

,


Senare på kvällen spelar Real Betis mot Atlà©tico Madrid. De sistnämnda har haft lätt för Betis de senaste säsongerna och har givits chansen att passera Real Madrid - som blev förnedrade med 0-4 hemma mot Barca - i kampen om andraplatsen. Spelat stabilt på slutet och är ju bättre än Betis i grund och botten på det. Tycker över 1,5 mål på bortalaget känns spännande här och har även andra tankar om ni läser in er nedan.
  Speltips Odds
Real Betis - Atletico Madrid
La Liga, Fotboll
1,85


Det var det hela.

Lycka till med spelen!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  Genoa - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö2,5 hörnor
1.74
21:00  Athletic Bilbao - Levante
Fotboll - La Liga - 1
1.71
01:30  Columbus - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1 money line
1.89
12:00  Maden - Fucsovics
Tennis - ATP Budapest - Fucsovics
1.71
14:00  Lopez - Lajovic
Tennis - ATP Barcelona - Lopez
1.91
20:45  Derby - Cardiff
Fotboll - Championship - 2a, draw no bet
1.92

Skador & Avstängningar