LelleSandahl

Visa profil
Inne på min fjärde dag med ett grabbgäng i Prag, Tjeckien, och kan inte direkt påstå att man har hemlängtan till vad som verkar vara vinterns intåg. För att inte höstdeppen ska ta över ens liv helt och hållet brukar jag alltid trycka in minst en weekendresa i oktober-november för att ha något ljus i tillvaron. Mörkt, kallt och slutet på den svenska fotbollssäsongen gör att det bara är en lång transportsträcka till julen. Efter nyår börjar man om på ruta ett och jag brukar i alla fall känna att energin är tillbaka.

Just Prag måste jag annars tokhylla. Som en blandning mellan Berlin och Amsterdam med lika vacker som anrik arkitektur samt en liberal inställning till det mesta - vilket gör att man inte har tråkigt en sekund. Prag ger jag alla gånger 5/5 weekendbagar!

Inte så många feta matcher på schemat som i går men har lagt två spel ni kan sätta tänderna i under dagen. Först ut Londonderby på White Hart Lane. Tottenham brukar ju inte skämma bort sina fans med stabilitet, men just det är precis vad man visat en längre tid. Väldigt solida bakåt och individuellt skickliga spelare som alltid vaskar fram målchanser. Ser bra ut för Spurs och inför derbyt är det klar fördel dem får jag säga. West Ham har ett par tuffa avbräck och det bör märkas här.
Speltips Tottenham - West Ham Tips Odds Rekare


Senare på kvällen spelar Real Betis mot Atlético Madrid. De sistnämnda har haft lätt för Betis de senaste säsongerna och har givits chansen att passera Real Madrid - som blev förnedrade med 0-4 hemma mot Barca - i kampen om andraplatsen. Spelat stabilt på slutet och är ju bättre än Betis i grund och botten på det. Tycker över 1,5 mål på bortalaget känns spännande här och har även andra tankar om ni läser in er nedan.
Speltips Real Betis - Atletico Madrid Tips Odds Rekare


Det var det hela.

Lycka till med spelen!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
2015-11-22 13:43:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!