LelleSandahl

Visa profil
Julen rullar vidare och således ganska tunt spelutbud vissa dagar. Den här söndagen får vi dock en full Serie B-omgång och en match i Championship att gotta oss i. Och det ska vi göra.

Dagens första spel kommer bli att backa Roberto Baggios gamla klubb Brescia. Rondinelle (svalorna) har spelat bra på slutet och stoltserar med en starka hemmastatistik. Inte en förlust på nio hemmamatcher och segrar mot starka topplag som Cagliari och Pescara. Väldigt fint anfallspar i spanjoren Geijo och långeman Andrea Caracciolo som tillsammans spottat in 16 baljor den här säsongen. Om Brescia är på uppgång känns Ternana på nergång. Två poäng på senaste två matcherna. Överkörda av Cesena och kryss hemma mot ett bottengäng. Nej, tycker vi får ett bra odds på ett bra hemmalag mot ett beskedligt motstånd.
Speltips Brescia - Ternana Tips Odds Rekare


Näst på tur är Nottingham Forest vs Leeds United. Här har vi två lag som går rätt bra just nu. Forest vanligtvis ett bra hemmalag, samtidigt har Leeds gjort sina bästa matcher på resande fot och har ett par skalper att visa upp. Slagit tunga hemmalag som Derby och nyligen vände och vann man mot Wolves. Forest har åkt på en jobbig skada på sin duktige vänsterback, Leeds har inga nya problem. Kommer lägga ett special-målspel som ni får läsa in er på nedan.
Speltips Nottingham - Leeds Tips Odds Rekare


Lycka till med dagens spel!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
2015-12-27 12:10:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!