LelleSandahl

Visa profil
Juventus går som tåget i Serie A och har tio raka segrar inför kvällens match mot Roma. Ett Roma som gått tillbaka till Luciano Spalletti som tränare. 56-åringen var ju coach för laget mellan 2005-2009. Under den tiden hann han föra klubben till Champions League-spel, vann Coppa Italia två år på följd (2006-2007) och den italienska supercupen vid ett tillfälle. Efter flera år på rysk mark i Zenit St Petersburg är han nu tillbaka på tränarbänken i huvudstadslaget.

Första matchen blev en besvikelse. Tappade poäng hemma mot svaga Hellas Verona (1-1) gav ju kanske inte fansen något hopp om att vända en dyster säsong. Men Roma har ett bra lag på pappret och när väl Spallettis idéer börjar fästa så kommer säkerligen resultaten komma också. Roma har fem poäng till Inter på Champions League-kvalplatsen och nio poäng till Napoli som står högst upp på scudettoplats.

Kan nygamle Spalletti inspirera laget till en överraskning borta mot Juve? Jag tror inte att det är omöjligt i alla fall. Tre senaste mötena har båda lagen gjort mål och det tror jag är långt ifrån omöjligt även i kväll. Det här är en match som båda vill vinna och förlust är otänkbart. Så när första baljan sitter kommer det blåsas på ordentligt från laget i underläge. 2,18 hos Unibet på BLGM känns riktigt trevligt!
Speltips Juventus - Roma Tips Odds Rekare


Innan dess har vi kioskvältaren Arsenal - Chelsea att se fram emot! Arsenal är riktigt bra hemma, har absolut chans på ligatiteln, men har ett jättesvagt facit mot just Chelsea. Faktum är att the Gunners bara vunnit 1 av 10 senaste mot Londonrivalen. Känns som de har svårt att tränga igenom försvaret och även om det inte är Wenger vs Mourinho bör man inte underskatta Chelseas facit. Har en lång förlustfri svit och det här luktar kryss på förhand. Att då få med två tecken (X2) till 1,80 gillas!
Speltips Arsenal - Chelsea Tips Odds Rekare


Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och njuta av fotbollskvällen!

Lycka till med spelande och ni vet var jag finns.

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
2016-01-24 16:23:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!