LelleSandahl

Visa profil
Vårtecken börjar synas i skyn och den svenska fotbollssäsongen närmar sig. Ska bli gott när Svenska cupen kommer igång och man får se var lagen ligger till. Är ju betydligt lättare att gräva fram intressant info om truppstatus och så vidare i de svenska lagen än toppligorna. Så blir ett bra komplement när det hela sparkar igång snart.

Två stormatcher jag ligger tonvikt på den här söndagen. Först ut spanar vi in den fina fajten mellan Man City och Tottenham. Spurs har sex raka segrar och visat en enormt bra jämnhet jämfört med tidigare år. Man Citys högstanivå är kanske högst i PL - med tanke på spelarmaterialet - men det är uppenbarligen inte helt lätt att nå dit. Nu har man dessutom riktigt feta skadebekymmer. Torskade sist mot Leicester (som alldeles precis förlorade helgens match mot Arsenal) på hemmaplan och fansen kommer kräva tre poäng mot Spurs - ett lag man, innan 1-4-förlusten på White Hart Lane i höstas - haft lätt för. City har vunnit fem senaste hemma mot Spurs, vilket man ändå inte kan blunda för. Därför kliver jag in på ett målspel här som gått in 3/4 senaste mötena mellan lagen.
Speltips Man City - Tottenham Tips Odds Rekare


Senare på kvällen ställs fyran mot femman i Serie A. Ska vi gå på tradionens makt här kanske? Ja, lite så tror jag ändå att jag landar. För Inter har haft svårt för Fiorentina de senaste mötena.Fyra raka torsk varav 1-4 på hemmaplan i höstas. Den gången var Violas presspel gudomligt bra och Inter kom knappt över halva plan, drällde med bollen och blev straffade av ett sylvasst Fiorentina. Hemmalaget låg länge i topp av tabellen men hade tufft innan jul och nu är det viktigt att börja vinna igen. Fyra raka utan förlust varav två hemmavinster mot Torino och Carpi. Inter har blivit synade både borta mot Milan och Juventus i cupen. Känns därför inte som att Milanolaget - som gillar att föra matcherna - riktigt har en bortaseger i sig. Tror Fiorentina kan dra nytta av sitt presspel en gång till och testar ett minushandicap.
Speltips Fiorentina - Inter Tips Odds Rekare


Lycka till med dagens spel!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
2016-02-14 15:27:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!