LelleSandahl

Visa profil
Vilken magisk vecka vi fått väderleksmässigt och förhoppningsvis kan vi avsluta den med klirr i kassan också.

Har två rekar i två matcher av betydelse. En om en direktplats till Champions League, en annan om Andeas Alms framtid som AIK-tränare.

17.00 kickar Man City vs Arsenal igång i Premier League. Med två omgångar kvar är det fördel Arsenal om den tredje och sista direktplatsen till Champions League. City, som kommer från två raka torsk och uttåg ur CL, ligger tre pinnar bakom Arsenal och jagas underifrån av Man Utd om kvalplatsen. Pressat läge, dålig dagsform. Arsenal har kunnat förbereda sig i lugn och ro, spelat sju raka utan förlust, samt har bättre inbördes de senaste säsongerna. Tror Arsene Wenger lyckas med sitt uppdrag ännu en gång och spelar X2!

Speltips Manchester City - Arsenal Tips Odds Rekare


Andreas Alms framtid hänger verkligen på en skör tråd. Med all rätt om vi ser till säsongsstarten. Styrelsen har basunerat ut att guld ska hämtas till Solna den här säsongen, och inte är det mycket till guldspel laget visat ännu. Insatsen mot nykomlingen J-Södra var snarare provocerande dålig om man, som jag, håller på AIK. Det fanns noll fantasi och spelidén (vad är den egentligen?) lyckades fatalt dåligt. J-Södra spelade organiserat och lyckades stänga ner AIK oerhört bra, men väldigt enkelt. Alexander Isak hade verkligen behövts i den matchen - i dag ska han vara tillbaka, och då har AIK alltid en chans i mina ögon. Anfallsduon Isak - Strandberg känns väldigt giftiga och där kan AIK skapa målchanser utan att spela särskilt bra. Häcken kommer från cupguld borta mot MFF men ligger också dåligt till i tabellen. Öppnar för en offensiv match på Hisingen och jag tror vi kommer få se en del mål.

Speltips Häcken - AIK Tips Odds Rekare


****

Ett par bonnrekar!

Brommapojkarna är i mina ögon överlägset bäst truppmässigt i division 1 norra. Kommer spela dem i princip varje match. Lirar hemmaseger mot Umeå FC -1 asian till 1,75 utan att blinka hos bet365 . Även -1,5 är intressant.

Kan tycka att Assyriska (som har ett bra lag) är väl stora underdogs borta mot Värnamo. Kan absolut se Södertäljelaget vinna och spelar därför X2 till 1,80.

Ånge har inte fått ihop laget i år känns det som och därför tror jag på IFK Timrå i medelpadsderbyt i div 2 norrland. IFK Timrå till 1,90 dnb taget.

Lycka till med dagens spel!

@lellesandahl på twitter
1 Kommentarer
2016-05-08 11:16:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!