LelleSandahl

Visa profil
EM fortsätter i rasande takt och i kväll får vi se två av turneringens favoriter kliva ut på gräset. Blir det säkra segrar eller någon oväntad skräll? Nej, jag tror att Tyskland och Belgien höjer sig ett snäpp och ger svar på tal.

Fransmännen har precis vänt och vunnit mot Irland och sett till att nationen inte fått punktering. Det var nog väldigt bra för turneringens skull, men all heder till irländarna som förgyllt med fantastiska supportrar och ett samspelt lagbygge.

Detsamma gäller Slovakien som möter Tyskland i kväll. Hade förmånen att vara på plats och se England - Slovakien och det var en imponerande arbetsinsats från slovakernas sida - liksom deras supportrars insats. Riktigt bra drag! Samtidigt roterade England friskt i den matchen och hade nog vunnit om man kört sitt bästa lag. Nu är det dags att ställas emot Tyskland - ett toppat Tyskland. Då tror jag inte att slovakerna räcker till när Müller, Özil och grabbarna växlar upp nivån. De har varit med om slutspel förr och kommer säkerligen kliva fram när det gäller som mest.

I detta EM:s anda tror jag på rätt målsnålt ändå. De mindre nationerna har minskat glappet mot de större och därför ser vi inte några överkörningar fast att man kanske hade trott att de skulle komma.

Speltips Tyskland - Slovakien Tips Odds Rekare21.00-matchen spelas mellan Ungern och Belgien. Kontringsstarka Ungern har imponerat med fem poäng i en grupp med Österrike (2-0), Island (1-1) och Portugal (3-3). Belgiens resa känner vi ju till väl eftersom de skickade hem Sverige... Taskig start med 0-2 mot Italien, bättre mot Irland (3-0) och mot Sverige gjorde de precis vad som krävdes (1-0). Samma som ovan, jag tror att Belgiens individuella skicklighet kommer visa sig. Spelare som Lukaku, Hazard och De Bruyne ser nog inte framför sig ett fiasko mot Ungern, utan här tror jag att de höjer skärpan och gör vad som krävs för att ta sig vidare till kvarten.

Speltips Ungern - Belgien Tips Odds Rekare


Önskar er lycka till med spelen!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
2016-06-26 17:13:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!