LelleSandahl

Visa profil
Kvällens stora höjdpunkt är givetvis spektaklet på Stade de France. Kan Lasse Lagos lösa ännu en vrålsensation - eller skickar Payet motståndarna på valsafari?

Innan dess sparkas det division 1-fotboll i den norra serien mellan nykomlingen Sleipner och topplaget Vasalund. Jag har bra koll på Vasalund och de är ett betydligt bättre fotbollslag i år än förra året - då höll de sånär på att åka ur serien. Fått in starka nyförvärv som Peter Magnusson och Patrick Amoah för att nämna några. Stabila pjäser som höjer lägstanivån och centrallinjen är riktigt vass. Har skördat stora framgångar hemma på Skytteholm - men på bortaplan saknar man någon seger.

Tror den kommer i eftermiddag. Sleipner är nykomling och har inte rosat marknaden direkt. Ett fall framåt sist när man krigade sig till en poäng mot IFK Luleå - trots manfall. Men överlag saknas kvaliteten för att spela ut motstånd i den här serien. Måste också gå för seger med tanke på sitt prekära tabelläge. Vasalund är utvilade och fina efter att matchen mot Piteå ställts in. Tror man vinner och kan definitivt göra det med fler än ett mål.

Speltips Sleipner - Vasalund Tips Odds Rekare


Ingen har väl missat att det är EM på kvällen. Island har möjlighet att skriva ny historia men det tror jag inte kommer att ske. Frankrike känns för starka och med spelare som Griezmann och Payet ska det inte räcka med Lagerbäcks organisation. Vill lyfta Payet som jag tror kommer vara taggat efter att ha blivit mållös sist. Har varit grym i princip varje match han spelat och borde gjort fler mål. Mot ett lågt sittande försvar bör chanserna komma!

Tror på fransk seger men tycker oddset är för dåligt för att spela det. Går i stället på Payet som målskytt!

Speltips Frankrike - Island Tips Odds Rekare


Lycka till med spelen denna söndag!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
2016-07-03 14:24:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!