Mario4

Topptipset 30/4-1/5

30 April 2013 - 15:34
Match 1

Real Madrid - Borussia Dortmund 1 SPIK

Efter att ha vunnit med 4-1 i första mötet så är givetvis finalen väldigt nära nu för Dortmund, men Real Madrid är inte helt chanslösa att vända detta. Om de är något lag som ska kunna vända detta så är de Real Madrid med sin offensiv. Därför väljer jag att spika Real idag! Blir de inte avancemang så blir de vinst i varje fall.

Match 2

Barcelona - Bayern Munchen 1X2

Med en småskadad Messi och en back linje som inte fungerade så blev man mosade på bortaplan mot Bayern förra tisdagen. Nu får klara sig utan Alba också! Men Barcelona är mycket bättre än vad dem visade senast och eftersom Bayern kan vila ett par spelare som är varnade så tror jag Barcelona har en bra chans. Jag tar med alla tecken för tror Bayern kommer kontra och då kommer Barcelona få problem.

Match 3

Millwall - Crystal Palace 1X2

Millwall har haft usel form de senaste och nu lever de farligt kring nedflyttningsstrecket. Crystal P krigar för att nå play-off, en seger här skulle säkra den platsen. Jag tror Palace vinner men garderar med alla tecken eftersom Millwall också har mycket att spela för. Milwall återfår Shittu och Lowry, stort plus!

Match 4

Djurgården - Örgryte 1 SPIK

Spikar Djurgården i denna match. Tror att denna matchen kommer perfekt som ett avbrott efter den usla starten på Allsvenskan och allt som hänt kring klubben.

Match 5

Öster - IFK Göteborg X2

Två lag som imponerat i Allsvenskan. Blåvitt med sitt försvarsspel och Öster med sitt go. Öster har förlorat dom två senaste matcherna mot bra motstånd (Elfsborg & Malmö). Blåvitt har inte fått känna på någon förlust än. Tror Blåvitt vinner men tar med X som gardering då Öster inte är några slagpåsar.

Match 6

Carlstad - Ytterby 1 2

Bägge lagen har börjat serien bra, jag tror att Carlstad är det bättre laget men jag garderar med en 2a för Ytterby är inte helt ofarliga. En viktig sak är att Carlstads målvakt inte fått arbetstillstånd så han får inte vakta målet. Reservmålvakten är avstängd så mycket talar för att de blir en utespelare som får agera målvakt. De kan fälla Carlstad idag.

Match 7

Ramlösa - Tvååker 1X2

Ramlösa har inlett med tre raka förluster och ser inte starka ut. Tvååker har inlett med en vinst och 2 förluster (båda på bortaplan).
Tar med alla tecken här då denna matchen är väldigt öppen. Dags för Ralösa och ta sin första vinst?

Match 8

Ljungby - Kvarnby 1X

Jätte tidig seriefinal där jag tror att Ljungby är de bättre laget. Tar med krysset då Kvarnby kan vara ett lurigt lag.Topptipset:

1. Real Madrid - Dortmund 1 Spik
2. Barcelona - Bayern Munchen 1X2
3. Millwall - C. Palace 1X2
4. Djurgården - Örgryte 1 Spik
5. Öster - IFK Göteborg X2
6. Carlstad - Ytterby 1 2
7. Ramlösa - Tvååker 1X2
8. Ljungby - Kvarnby 1X
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80
19:00  IFK Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 halvtid/fulltid
2.15
20:45  Genoa - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö2,5 hörnor
1.74
21:00  Athletic Bilbao - Levante
Fotboll - La Liga - 1
1.71
12:00  Maden - Fucsovics
Tennis - ATP Budapest - Fucsovics
1.71

Skador & Avstängningar