Efter en fin start på US Open kom man ner på jorden efter tre raka bommar. Tycker egentligen inte att det var nått större fel på spelen. Det var nog en och annan tennisbettare som gick på minor i förra rundan.


Idag har jag tre rävar i rullning. Först ut är Thiem mot Del Potro och visst ska argentinaren vinna detta, men på grund hans trassliga skade- och utmattningshistorik så håller jag nere insatserna här en smula.

Speltips Thiem - Del Potro Tips Odds Rekare


Därefter ska Wawrinka sopa banan med Marchenko. Det blir förmodligen så, även om Wawrinka inte varit på topp så här långt. Han har en förmåga att höja sig längre in i turneringar, men visst, det är inte helt enkelt att säga var han står just nu.

Nishikori mot Karlovic står sedan på tur och jag tror att Karlovic kan hänga med rätt bra här. Han har ju varit grym hela sensommaren och hösten med två titlar. Förutom Lu i första omgången har det varit ett rätt behaglig resa för kroaten. Tror nog att det finns kvar lite mjölk i armen. Dessutom, 10 av 17 GS-matcher sedan 2014 har innehållit minst två tiebreak.

Speltips Nishikori - Karlovic Tips Odds Rekare


Dimitrov och Murray avslutar dagen. Han är i en ganska fin sits här bulgaren. Ingen som helst press och då brukar han spela som allra bäst.

Speltips Dimitrov - Murray Tips Odds Rekare

1 Kommentarer
2016-09-05 02:07:56
Fin dag igår igen med två nya grön rävar. Idag blir det emellertid bara ett spel, Gilles Simon -4,5 games. Mer om det här nere.

Ska bli kul att se vad Evans kan göra mot Zverev. Riktigt bra form på britten och Zverev var väl knappst på topp mot Daniel Brands i första omgången. Den där formsvackan efter Washington kanske sitter i. Tror vi får se en ganska jämn match här.

Har inte sett Marchenko i US Open än, men han hade en fin streak på challengertouren för ett par veckor sedan och är ju en hel del kapacitet när serven sitter. Tror dock att Dzumhur är för bra från baslinjen. När han är i form, då missas det mycket lite.

Carreno Busta kommer kollapsa inom kort, frågan är om det blir idag mot Tipsarevic eller i nästa sväng. Han har ju en förjävla fin lottning egentligen så man kan ju tycka att han ska bita ihop nu och sedan avrunda säsongen.
Donaldson ska bli kul att se mot Troicki också. Serben hade ett gäng tuffa matcher i Winston-Salem och var bara en hårsmån från att ryka i första omgången mot Albot. Ingen drömlottning förvisso, men Donaldson blir en svår nöt att knäcka för honom.

Dagens spel är dock Simon -4,5 games. Han är bra nu, fransosen. Gör han en bra insats här så kan jag nog tänka mig att backa honom resten av turneringen.

Speltips Simon - Lorenzi Tips Odds Rekare

0 Kommentarer
2016-09-01 12:03:49
Färska polletter in från gårdagen utan större bekymmer. Var annars en rätt tråkig tennisdag. Fognini hade show i vanlig ordning. Tror Gabashvili servade för matchen två gånger men då kom höjning från italienaren.

Dondalson var iofs jävligt bra, ska bli intressant att se honom mot en slutkörd Troicki, inte alls omöjligt att det går att hitta ett spel på den matchen. Nu släpptes visserligen amerikanen väldigt lågt, men driftar sakta uppåt.

Dzumhur mot Tomic var också en intressant match. Den ska ju normalt Tomic vinna på säkerhet, men det blev precis tvärtom. Dzumhur stod emot väldigt bra och australiensaren slog tillslut bort sig. Störde sig på det mesta också, Tomic, sa tydligen att han skulle köra ner sina bollar i halsen på en man i publiken. Då har man låg koncentrationsnivå.

Karlovic var uppe och nosa på rekordsiffror igår. Slog över 50 ess på de första fyra seten, men måste varit anskrämligt dålig ute på banan. Passar honom dock extremt bra att möta Young som är så fladdrig i egen serve.
Vad mer... jo Thiem ja, han kommer åka snart. Förmodligen inte mot Berankis dock.

Kankse inte var sån tokig tennisdag igår ändå. Idag kan det dock bli bättre. Almagro ska ha goda chanser att göra livet surt för Cuevas och Paire ska inte slå Baghdatis så länge cyprioten gör en stadig insats.

Nordicbet s boostade trippel satt tillslut igår. Idag är nya bud med Youzhny, Zverev och Dimitrov till 2,60. Inget jag spelar själv, men när oddset är boostat finns det ju rimligtvis värde.

Dagens spel:

Speltips Paire - Baghdatis Tips Odds Rekareoch

Speltips Almagro - Cuevas Tips Odds Rekare
0 Kommentarer
2016-08-31 11:40:38
Inledde US Open med två gröna och en röd rek. Det var uppenbart att Kevin Anderson var lite för het för Nishioka och när japanen kastar in korta andraservar mot en två meter lång powerspelere, då blir han inget annat än kanonmat.

Det var en jävla massa MTO:s igår. De får göra skäl för lönen, läkarna. Cuevas verkade ha jätteproblem med armen och Djokovic tog också en timeout efter bara 4-5 games. Låter inte optimalt för hans fortsatta turnering. Mötte förresten en Janowicz som såg riktigt fin ut, även om jag gillade honom bättre när han överanvände sina stoppbollar.

Vesely gjorde ingen bra match...märkligt att han varit iskall i typ 4 av sina 5 senaste matcher, förutom mot Anderson när jag rekade emot honom.

Förutom dagens rekar som ni hittar här nere så har Nordicbet en boostad trippel på Karlovic, Thiem och Wawrinka till 2,50. Du hittar spelet under fliken "Lovethebet".

Och som sagt, dagens övriga spel är Lorenzi och en dubbel med Khachanov och Zverev. Har även plockat hcp på Khachanov, tror han blir för tung för Fabbiano.

Speltips Tennisdubbel Tips Odds Rekare


Speltips Lorenzi - Berlocq Tips Odds Rekare
0 Kommentarer
2016-08-30 14:44:12
Dags för bokslut i Wimbledon och nu måste jag erkänna att jag fått tillbaka det mesta från svackan i mitten av grussäsongen. Satan vad det studsat rätt. Tror att jag fått in 3-4 spel som i något skede under matchen stått i typ 100 gånger pengarna.

13 spel har jag rekat under huvudturneringen, 9 gröna, 1 push och 3 bom. Men som sagt, mycket flyt.

Under hela grässäsongen ser statsen ut som följande:

35 spel, 22 gröna, 1 push, 12 bom. Synd att grässäsongen inte är några veckor längre.

Ett sista finalspel har jag också. Murray -3,5 games till 1,60 borde verkligen sitta. Så länge Murray vinner så täcker han den här linan, det är jag övertygad om. Raonic måste serva överjävligt bra och visst, han servade bra mot Federer, men det kommer inte räcka mot Andy, han måste upp ännu en nivå.

Speltips Murray - Raonic Tips Odds Rekare

1 Kommentarer
2016-07-09 16:03:20