Poldan

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare Poldan. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

Poldan

Nytt överspel!

25 Februari 2013 - 19:16
Mycket tennis som spelas just nu, men inte sådär jätteroliga matcher att satsa pengar på. Någon jag dock tycker ni ska hålla ögonen på är Nicolas Mahut som gjort comeback efter nästa ett halvårs frånvaro.

Han hade grova problem med Texeira i första rundan i Cherbourg och kommer med största sannolikhet ställas mot Stakhovsky i nästa match.

Mahut var usel, han vann typ 60% av sina förstaservar och 50% av andraservarna men vann trots det i raka set. Hans nätattacker kommer väldigt otajmat och hamnade ofta fel i banan.

Nåväl. Jag nåddes av det dystra beskedet att Tipsa såg relativt bra ut på träning igår. Skulle tro att han därför sjönk från toppade 1,70 ner till 1,60. Men ni som lyckades plocka Davydenko till över 2,30 har ändå värde i spelet.

Såg att Karlovic är i farten igen i sin favoritturnering och unibet lägger linan på 22,5 - då kastar i alla fall jag in några units.

  Speltips Odds
Nishikori - Karlovic
ATP Delray Beach, Tennis
1,72


Glöm nu inte heller att följa @Poldantennis på twitter!
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2013-02-26 14:54

Tack! Gulbis sa ju härom dagen att han först nu, vid en ålder av 24, kände sig redo att vinna något stort. Frågan är hur stor Delray Beach är?.. han gå långt, men många små fallgropar på vägen.

Peter532 - 2013-02-26 14:32

snyggt spel på Davedenko! vann i raka!!!

är Gulbis spelbar i Delray till 21 ggr?