Trist att det inte ens blev någon match mellan Rufin och Petzschner, men nu har jag hittat ännu ett lir med värde. Robredo spelar sin favoritturnering och ska, enligt mig, hållas som favorit mot Matosevic.

Annars känns första omgången rätt svårtippad. Men det är ju ett grymt möte mellan Troicki och Goffin där tourens just nu kanske mest formsvaga spelare möts. Känns som att det kan sluta hur som helst.

Sen tror jag att det blir rätt så jämnt mellan Hanescu och Kevin Anderson. Får vi en lina på 21,5 där kan det vara värt att kasta in några kronor.

EDIT: bet365 lägger linan på 20,5 mellan Hanescu och Kevin Anderson, Rumänen har spelat Indian Wells sedan 2008 och har aldrig gjort en dålig match där. Han har vunnit mot Seppi, Chela och Montanes och tagit set mot Federer och Chardy. Enda raka förlusten var förra året mot Dolgopolov som slutade 6-4,6-4. Deras enda hardcourtmöte slutade med tre set och två tiebreak. Tror helt klart att Hanescu kommer störa Kevin. Oddset 1,72 på över 20,5 games måste provas.

Nalbandian lär göra jobbet mot Granollers som är extremt överrankad. Argentinaren har dessutom 3-0 i matcher.

Dagens finaste spel måste ändå vara Robredo.

Speltips Matosevic - Robredo Tips Odds Rekare
1 Kommentarer
2013-03-07 00:28:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
harmoko - 2013-03-08 19:47:52

Nu är Robredo sänkt till 1,9.. fortfarande spelvärde?