Nu har jag inte skrivit något blogginlägg på säkert en vecka – tiden räcker inte alltid till, men har åtminstone levererat ett gäng rekar istället, med rätt bra resultat.

Fyra vunna spel (inkl en dubbel)

En void

En förlust

Förhoppningsvis kan Kevin Anderson pressa Tomas Berdych ikväll och fylla på kontot ytterligare.

Speltips Berdych - K.Anderson Tips Odds Rekare


Det spelas en del tennis i Stockholm den här veckan. ATP Champions Tour med storheter som Edberg, McEnroe och Wilander. Jag tog mig tid att se Edberg mot Pernfors, men det blev inte mycket till match. Edberg ser ju ungefär lika fit ut som när han la av och känslan vid nätet höll nästan världsklass. Pernfors gjorde vad han kunde med har hade liksom inget vapen mot Edbergs försvar.

McEnroe mot Leconte ikväll. Är helt övertygad om att McEnroe slår fransmannen, lite synd att det inte finns några odds alls på den här turneringen – åtminstone inga som jag sett. Säg gärna till om det kommer upp. Tror att Eurosport sänder så och jag vet att bet365 har erbjudit odds på jippo-matcher förut.

Connors drog sig ur – men det hade varit en jävla fin match att se honom mot McEnroe. Det här klippet är en personlig favorit. McEnroe ser ut som en liten rädd barnrumpa, och först när domarna går emellan hör man ”go and fuck yourself”.. stjärnaGLÖM SÅ INTE @Poldantennis på twitter!
0 Kommentarer
2013-03-14 16:01:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!