Det finns spelförluster som jag kan ta, där jag rannsakar mig själv och analyser vad jag gjorde för fel. Kevin Anderson mot Tomas Berdych var inte en sådan. Jag kommer att lägga samma spel nästa gång de möts och förhoppningsvis ligger linan lika lågt då också.

Det är egentligen meningslöst att bli upprörd över ett spel som man vet är vinnande i längden, särskilt med tanke på att jag varit på rätt sida av ett par linor nu på slutet. Men man är väl en känslomänniska antar jag.

Djokovic mot Del Potro i semi. Tänkte att serben lär stå i 1,25-1,30 men tydligen är han ännu mer slaktad och kanske, kanske kan det finns värde att spela hcp på Del Potro. Värt att tänka på.

En dubbel har jag däremot knåpat ihop – innehållande min favorit Philippe Petzschner som typ aldrig varit så formtoppad som han är just nu (bortsett från grässäsongen)

Kommer att spela rak vinst på Petzschner och även blanda in Melzer. Jag vet, han är inte bra, men när rutinerade poängsamlare när semifinal i en challenger och får möta mediokert motstånd. Då tror jag båda tar sig vidare.

Petzschner ger 1,53 på WH och i en dubbel med Melzer får vi 2,40.

Kommer att kasta upp själva reken i efterhand p.g.a tidsbrist.

GLÖM INTE @Poldantennis på twitter
0 Kommentarer
2013-03-16 12:42:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!