Kanada, Tjeckien, Argentina och Kenny De Schepper vidare – precis som jag såg i spåkulan. Trodde visserligen mer på USA och var helt övertygad om att Brians vann dubbeln, men blev snabbt informerad att så inte var fallet. Det hade blivit en sjukt nervig match mellan Isner och Troicki men nu slapp serben den pressen. Synd, var beredd att lasta på överspelet.

I dagarna inleds årets två mest patetiska turneringar som absolut ingen bryr sig om. Houston arrangerar en grusturnering som inte borde få kallas grus och Casablanca, som alla skiter i, lär bli lika skrällfrisk som alltid.

Tror att jag kommer försöka hålla mest fokus i USA ändå. Det var i den turneringen som Isner tog sig till final i förra året – och det var knappats tack vare ett fantastiskt grusspel. Arrangörerna har nämligen varit så smarta att se till att storservare faktiskt har en bra fördel av att serva på den här banan. Vilket i sin tur gör att hemmaspelare faktiskt kan gå långt.

Nu kommer jag emellertid gå emot ovanstående resonemang och spela på en grusspecialist mot en hardcourtskolad amerikan.

Speltips R.Williams - Pella Tips Odds Rekare
1 Kommentarer
2013-04-08 00:36:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Kern - 2013-04-08 19:49:34

Som tenniskunnig borde du ju veta att Williams i sina år som proffs spelat 123 grusmatcher och 97 på hardcourt. Dessutom har han enligt egen utsago sitt favoritunderlag på grus.

Men lycka till med själva spelet :-)