Dags för Roland Garros som, tillsammans med Wimbledon, är den turneringen som det spelas mest på. Spelbolagen omsätter, bara på tennisen, miljardsummor de närmsta veckorna och jag ska göra mitt bästa att se till att bolagen inte går plus på mig eller de som följer tipsen på rekarochklart.

Jag ska försöka slänga ut minst en rek varje dag fram till semifinalerna och därifrån bara njuta av tennisen, förhoppningsvis med gröna siffror.

Det har ändå gått hyffsat på senaste tiden, eller ja, det har faktiskt gått rätt hyffsat sedan september 2012, men Grand-Slam är annorlunda, särskilt Roland Garros. Att serva hem matcher i Wimbledon är ingen konst för ett dussintal spelare, men att springa och jobba i varje poäng under fem set i Franska Öppna är något annat.På Twitter skickade jag mina förhandfavoriter till kvartsfinalplatserna, eller, alla är ju inte favoriter, men det är dem som jag tror/hoppas går dit.

Novak Djokovic vs Tommy Haas

Rafael Nadal vs Stanislas Wawrinka

Ernests Gulbis vs David Ferrer

Jo Wilfried Tsonga vs Roger FedererTvå av ovannämnda spelare drog sig ur de senaste turneringarna. Tommy Haas i Düsselforf och Wawrinka i Rom. Det är emellertid något jag enbart ser som ett gott tecken. Man vill helt enkelt inte riskera något och som jag förstått det skulle båda, om det hade varit värt det, spelat sina respektive matcher i Rom och Düsseldorf.

Jag lämnar ingen rek idag utan vi kör stenhårt från måndag och två veckor framåt.
1 Kommentarer
2013-05-24 18:47:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
malisa - 2013-05-24 18:56:57

Mkt bra , hoppas den fina formen håller i sig .
Tänker inte beröma dig igen , så du inte svävar iväg , men dina förslag känns seriösa och darför är man inte skraj att satsa lite större.

Ser fram emot måndagen , lycka till !!