Poldan

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare Poldan. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

Poldan

Tankar inför första omgången..

4 Augusti 2013 - 23:58
Lite blandade resultat just nu. Har inte haft tillgång till dator på några dagar, men har lagt ut några spelförslag både här på rekatochklart och på twitter, så glöm inte att följa @Poldantennis för att inte missa någonting.Jag involverar John Isner rätt friskt just nu. Det blir så i perioder, särskilt under gräs- och hardsäsongen. Nu har amerikanen två raka atp-finaler och mot Del Potro tappade han allt efter första set, mycket på grund av trötthet och utmattning. Han orkade inte koncentrera sig som han gjort tidigare. Isner spelar första omgången i Montreal mot Pospisil som vann en challenger på hemmabana förra veckan, samtliga matcher i raka set. Han kommer absolut kunna hota Isner, särskilt till det fina oddset.

  Speltips Odds
Pospisil - Isner
ATP Montreal, Tennis
5,00


I övrigt ser många odds korrekta ut. Hade kikat in Raonic och Baghdatis med förhoppningen om att bolaget skulle felvärde någon av dem. Nu var det nästan tvärtom. Malisse lever förresten också farligt. Han är så osugen på att spela tennis att han lägger av om kräftgången fortsätter i höst.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.