Det var nog rätt bra för egen del att jag inte involverade mig i Montreal efter semifinalerna. En praktskräll i mina ögon att Nadal slog Djokovic, den såg jag inte komma. Att Nadal sedan skulle krossa Raonic med 6-2, 6-2 såg jag inte heller, så det var nog klokt att stå över.
I Cincinnati tror jag inte att Djokovic vinner. Det gör Andy, men det finns många fallgropar för samtliga toppspelare. Jag tror att alla kommer att gå för fullt här. US-Open är inte förrän i slutet av augusti och visst klarar alla att återhämta sig på en vecka.Ett spel har jag till att börja med, det bygger på samma idé som när Pospisil slog Isner. Milos har spelat dåligt stora delar av året och blir nu bortaspelare istället för hemmaspelare mot Jack Sock. En halvpajad högerarm plus resa och många matcher i kroppen. Mycket talar för att Sock tar ett set.

Speltips Raonic - Sock Tips Odds Rekare


1 Kommentarer
2013-08-12 00:24:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
janne - 2013-08-14 08:44:54

Stort tack Poldan. Du har en suverän fingertoppskänsla. Jag bockar och bugar. Istället för att välja +1,5 valde jag att gå på resultat hos bet365 och fick hela 3,75 ggr degen :-)
Keep up the great work!