Spelbolagen håller på oddsen in i det sista under den här veckan. Helt absurt egentligen, men vi får rätta oss efter det. Om jag hittar något värdigt spel med bara någon timme kvar till matchstart lägger jag ut det på twitter. Följ @Poldantennis

Det har varit rätt många favoritfall inledningsvis, men bland skrällspelarna: Haider-Maurer, Daniel Evans och Joao Sousa vill jag bara ge credd till Evans. Österrikaren och Portugisen vann respektive match på grund av att Gulbis och Dimitrov helt enkelt var för dåliga.

Just för att det blivit så många skrällar kommer det att finnas ovanligt många storfavoriter i andra omgången och jag har valt ut två favoriter (med hyfsat odds) i vad man brukar kalla en säker dubbel ;)

Speltips Lopez - Klahn & Nieminen - Sousa Tips Odds Rekare


Glöm nu inte att jag även tror att Kevin Anderson får problem. När jag la ut spelet fanns Brands till över 4,15 och precis som jag trodde ligger snittoddset nu på 3,65.

Speltips Brands - Anderson Tips Odds Rekare
2 Kommentarer
2013-08-28 12:50:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Poldan - 2013-08-30 20:29:57

Jag finns här för dig tureholm :) Inget jobb inbokat. Betsson på bio på fredag annars, såg att du var uppskriven (som förste man att anmäla sig) :D

tureholm - 2013-08-29 17:16:35

Tack vinsten, när jobbar du nästa gång