Det är en genomvidrig motgång jag är i nu, inte nog med att spelen missar, analyserna är till och med fel. Då är det något som är fel. Nu var det i och för sig så att De Schepper tillkännagav en skada 8 timmar efter att jag spelat honom som vinnare. Oddset hade sjunkit men sedan vänt upp som en raket – inget att gör något åt.

Det kommer att bli rätt svårt att vända månadens röda resultat, men blödningen måste stoppas. Nu hinner jag inte skriva ihop en hel rek utan lägger ut dagens två spel nedan:

St. Petersburg. Matchstart 13:45

Gulbis har fått svackor i månadens samtliga matcher. Det spelar ingen roll vem han möter, motivationsnivån är tämligen låg just nu och just därför tror jag att Bautista-Agut plockar ett set. Det är väldigt ovanligt som vi ser Ernests Gulbis gör en dålig match för att sedan krossa i nästkommande. Underlaget i St: Petersburg är inte särskilt snabbt heller vilket gynnar spanjoren. Bautista-Agut tar ett set till 1,80 @ bet-at-home

St. Petersburg. Matchstart 16:00

Så ett överspel. Den här gången mellan Istomin och Garcia-Lopez. Min tankeprocess är att Istomin naturligtvis ska vara favorit på underlaget, men samtligt har han tappat set i sina fyra senaste matcher och inbördes har de spelat två mycket jämna matcher. I varje match har han under perioder tappat förstaserven vilket leder till att förlorar setet. Ett alternativt spel är över 2,5 set men jag väljer överspelet.

Över 22,5 games till 1,88 hos Sportingbet

Viel Glück och trevlig helg. Jag återkommer tidigast söndag lite beroende på resultat och mitt psykiska välmående.
0 Kommentarer
2013-09-20 12:42:31

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!