Jag brukar sällan gnälla, men nu måste jag verkligen. Det har nämligen hänt igen, charlatanerna på spelbolaget youwin.com har stulit lite mer än 40$.

Upprinnelsen till min irritation började för ett par månader sen när Pinnacle sports voidade ett handikappspel på Jarkko Nieminen +3,5 vid ställning 6-3,3-6,4-2 ret. till finländaren. Pinnacle har åtminstone stolthet, eller vad man ska kalla det, att skriva ut sina retarderade regler på hemsidan. Man skäms alltså inte för att stjäla pengar från sina kunder.

Men spelbolaget youwin.com har tagit ordet bedrägeri till en ny nivå. Inte nog med att man voidar ett överspel på 22,5 games när antalet spelade games redan är 29. Bolaget i fråga har till och med regler som säger att när en spelare ger upp så voidas alla spel som ännu inte bestämt – en mycket bra regel, om den efterföljs.Total Games Markets (including Live Betting):In the event of disqualification, retirement or change of surface mid-match, all bets will be deemed void unless settlement/result of the bet has already been determined

Trots att deras egen regel påvisar klart och tydligt vem som har rätt så envisas youwin med att behålla mina pengar. Sista ordet i det här ärendet är naturligtvis inte sagt och jag skulle bli djupt förvånad om jag förlorar en tvist. Nu blir tyvärr timlönen för att jobba in ett redan vinnande spel väldigt låg. Jag jobbar för ungefär 5$ i timmen, lite mindre än vad en Mcdonaldsanställd amerikan tjänar i timmen.

Ett spel också:

Speltips Olivetti - Herbert Tips Odds Rekare
1 Kommentarer
2013-09-25 16:26:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!