Poldan

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare Poldan. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

Poldan

Raonic - Wawrinka känns tight.

9 Oktober 2013 - 23:22
Bra lustigt att jag nämnde Pim-pim Johansson i ett blogginlägg bara timmar innan det blev klart att han skulle kvala till Stockholm Open. Med tanke på hur kvalfältet sett ut tidigare år utesluter jag absolut inte att han tar sig in i huvudturneringen. Om det blir samma gäng som kvalar i år som ifjol blir det en dans på rosor, jag menar, om Chvojka tar sig direkt in till en ATP-turnering så ska bannemej Johansson också klara av det - avsett hur länge han haft uppehåll.

Idag blir det ett spel av samma sort som igår. Underlaget är väldigt snabbt och det gör ju att spelare som Isner kan hänga med, hur utspelade de än är.

För så var det mot Berlocq. Satan vilken underprestation. Efter nästan två set hade han vunnit typ tre bollar i argentinarens serve. Och då heter som sagt argentinaren Carlos Berlocq, en medioker grusspelare - vilket får Isners prestation att se direkt löjeväckande ut.

  Speltips Odds
Wawrinka - Raonic
ATP Shanghai, Tennis
2,30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.