Poldan

Titt på kvalfinalerna i Sthlm Open

13 Oktober 2013 - 23:23
Oddsen till kvalfinalerna i Stockholm Open ser ut att dröja idag igen. Det känns emellertid rätt klart vilka som tar sig vidare. 5 av 8 förhandstips satt senast med två void. Så egentligen bara ett fel i andra kvalrundan. Jag vet inte hur spelbolagen kommer att värdera matcherna, men här får ni mina förhandstips:

Copil - Cox

Inget snack om saken. Cox har blivit breakad ett dussintal gånger på två matcher och kommer vara chanslös mot Copil. Får jag över 1,25 på rumänen kommer han involveras som dubbelvirke. Cox har, som jag skrev igår, inget riktigt dödande slag och kommer få problem att hantera Copils serve. Britten tog sig orättvist förbi Desein i första kvalrundan, i den andra gav Sorensen upp (on serve i tredje)

Rosenholm - Langer

Tysken är storfavorit här, men jag är inte helt säker på att han sänker Rosenholm. Langer har rätt mediokra resultat inomhus medan Rosenholm som bekant stått för större bedrifter i Stockholm tidigare. Vore rätt sjukt om svensken kvalade in, men utesluter det inte.

Johansson - Dzumhur

Pim-pim kommer med all säkerhet krossa bosniern här. Dzumhur har överlägset bäst resultat på grus. Jag skrev igår att jag värderar pim-pim som en topp200-spelare. Där får jag nog värdera om och säga 100-120. Så pass vass är han just nu. Kanske till och med bättre. SvDs tennisreporter Arnesen beskrev Johansson som ett ”fenomen” - tror han tar sig förbi Dzumhur utan att tappa set.

Reister - Seculic

Här tar det med största sannoliket slut för Seculic som gjort en väldigt fin turnering. Nu är tyvärr Reister extremt duktig. Tysken är rankad 88a i världen med en andrarunda från Wimbledon, kvartsfinal i Buenos Aires och tre CH-titlar i år. Ganska långt ifrån Milos verklighet.

Om Pim-pim felvärderas kommer jag att lägga ett spel på honom. I övrigt känns det på förhand som att marknaden kommer att vara med på noterna.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Washington - Columbus
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1
2.03
21:30  Sevilla - Barcelona
Fotboll - Copa del Rey - BLGM Nej
2.29
15:00  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.05
17:30  AIK - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.74
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80

Skador & Avstängningar