Poldan

Onsdagen i Sthlm Open

16 Oktober 2013 - 01:58
Vi kör en ny genomgång. Idag kommer jag dock stanna hemma och njuta av spänningen tillsammans med expertkommentatorn Gunnarsson på svtplay. Det är nästan vansinnigt hur otroligt korkad han kan låta ibland. Det är ju hans jobb att hålla sig uppdaterad och informera allmänheten om de aktuella förutsättningarna. Då passar han på att konstatera att Alejandro Falla är favorit i mötet med Johansson, alltså en minut innan matchstart. Det fullkomligt ramlar in sms på mobilen av icke tennisintresserade människor som sågar gubben vid fotknölarna - alltså, folk som ser tennis en gång om året kan konstatera hur fel expertkommentatorn har.

Alla, precis alla, jag växlade ord med inför gårdagens drabbning var rörande överens om att Pim-pim, oavsett form på Falla, ska ha en vinstchans på minst 65%, då tycker jag ändå att det lät lite lågt, men köpte resonemangen oavsett.Aja, jag vet inte vilka människor Gunnarsson bollar sina idà©er med, eller om han ens bollar några idà©er nere i media-rummet. Det känns spontat som att han är mer intresserad av att kaffet är varmt och att mackorna är välpreparerade med pålägg.. och naturligtvis att kanelbullarna är mjuka och smöriga, särskilt den där innersta, välformade delikatessbiten.


Igår var det 4 av 6 rätt på förhandstipsen. Men de är ju lite vanskligt att tippa om man inte tar hänsyn till odds. Då blir det väldigt lätt att tipset hamnar hos favoriten.

Nieminen - Becker

1,38 - 2,87 bet365

Jarkko är alltid bra i Stockholm, heter det. Jag tror nog att det är mer en skröna än ett konstaterande. Han kämpar i alla fall alltid här och det räcker allt som oftast långt i slutet av säsongen. Finnarna vallfärdar ju till Kungl. för att få en glimt av sin stjärna. Det är motivation nog. Becker har mediokra resultat från Asien i ryggen och Nieminen leder 4-1 inbördes på hardcourt. Han ska vara favorit men jag inte om jag gillar 1,40. En smula lågt.

Verdasco - Dodig

2,10 - 1,66 bet365

#Hawkeye har behandlat den här matchen och jag är berädd att hålla med. Verdasco är generellt lätt överskattad som spelare och Dodig har, bortsett från några få plumpar, bara åkt på stryk mot ordentligt tufft motstånd i år. Verdasco har 25-21 på indoor senaste fem åren. Dodig har 55-25 och vann senaste mötet på hardcourt i US-Open.


De Schepper - Eriksson

1,25 - 3,75 bet365

Markus Eriksson kan mycket väl störa Kenny. Han är lite som Tomic - oduglig utanför Frankrike (inkl Be-ne-lux) Utanför närområdet har han ytterst mediokra resultat. Tror emellertid han knyter ihop det här. Det är trots allt inomhus och Eriksson föredrar grus.

Paire - Carreno Busta

1,33 - 3,25 bet365

Inte sådär jätteintressant. Just för att Paire inte tycker att det är så jätteintressant att vara i Stockholm. Gillade inte alls hans uppsyn i första omgången. Blekt, oinspirerat och tråkigt. Det gick faktiskt så långt att jag kollade på matchen men reagerade inte att fransmannen blev breakad. Carreno Busta var inte alls så överlägesen mot Zopp i första omgången, oviss utgång här, men jo, det blir favorittecken. Dock taskigt med 1,33
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Berrettini - Ymer
Tennis - ATP Budapest - Berrettini
1.71
15:00  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.05
15:00  Chievo Verona - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1.0
1.90
15:00  Udinese - Crotone
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.93
15:00  Atalanta - Torino
Fotboll - Serie A - BLGM
1.81
17:30  AIK - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.74
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80

Skador & Avstängningar