För ovanlighetens skull känns Federer faktiskt jävligt bra och man får nog konstatera att han träffat någon som kan liknas vid form – inte en dag för sent.

Han var överjävlig mot Del Potro i Paris. Det var längesedan han sågs spela med självförtroende och harmoni. Varierade spelet mycket bra och utnyttjade just Del Potros få svagheter.

Det vi har sett från Federer senaste veckorna är nog ganska nära hans nuvarande maxkapacitet och nu får han dessutom spela i en av sina favoritturneringar, för ingen går in lika hårt för uppgiften i London som Federer gör.

Han plockade set på serben i Paris och i ATP-finalen förra året täckte han linan på 3,5. Jag tycker ändå att Federer varit ungefär lika bra senaste veckorna som vid samma tidpunkt förra året.

Det känns som att inomhus och gräs är de underlag han fortfarande är kapabel att hota på och kanske i synnerhet i London och med tanke på Djokovics tuffa matchande med färre vilodagar kan vi nog få se en gammal hederlig slow-start.


**************

Jag vet inte riktigt, men är det någon mer än jag som tror att Ferrer inte kommer att slå Nadal en andra gång på två mindre än en vecka?

Speltips Nadal - Ferrer Tips Odds Rekare
1 Kommentarer
2013-11-05 00:27:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Mackan12 - 2013-11-05 17:42:14

Adla Poldan!
tack!