Trist med gårdagens spel. Kändes dock mycket bra ända till väckarklockan ringde och resultated visade 6-2,6-3.

Idag ska jag försöka dra fördel av Almagros problem med även en dubbel. Tyvärr har jag bara en kandidat till dubbeln just nu..

Speltips Delbonis - Almagro Tips Odds Rekare


Gilles Simon är stort sett klar. Jag kan inte se honom förlora mot Donald Young, särskilt inte i andra omgången när Simon visat att han behärskar underlaget och krossade kvalspelare Tim Smyczek. Young blev breakad 3 gånger i 6-3, 6-3-vinsten mot Jarkko Nieminen. Men, det ska sägas att finnen är plågsamt dålig just nu.

Young fick en LL-plats till turneringen men vann 3 andraservar på hela matchen mot Jarkko. Alltså. TRE gånger vann han poäng på sin andraserve. Ska den killen vinna mot Gilles Simon. Helt otänkbart.

Donald gav upp i kvalfinalen mot ovannämnda Smyczek..så, antingen var han rädd för Simon och tyckte att Nieminen är en lättare motståndare eller så är han inte 100% fit.

Vad som är anmärkningsvärt i den matchen är att Young bara vann 2 andraservar. Alltså, en mindre än mot Nieminen.

Tar inte Simon det här ska jag ta fram det berömda saltkaren med tillbörlig peppar och ta första bästa tåg för att fiska upp morsans blommiga vår-hatt. Den ska tryckas ner i halsen om Young vinner.

1,30 är bra dubbelvirke.
0 Kommentarer
2014-02-26 13:05:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!