Poldan

Golf- och tennisspel!

21 Juli 2014 - 22:51
Värnamo Invitational är en årlig golftävling som jag själv arrangerar med ett sällskap golf-entusiaster. Tävlingen spelas över 5 rundor torsdag till söndag.

För att lägga ett spel:

1. Gå till Betsafe.com
2. Välj Golf - Sverige - Värnamo Invitational
3. Välj din favorit - spelstopp torsdag 14:30!


[img][URL=http://forumbilder.se/DDE9Q/bild][/URL][/img]

Calle Major

Lägst hcp och även stabilast i sällskapet. Skulle gissa att han snittar 33 poäng per runda, men det ska inte till något underverk för att han ska tömma ett hål och då är han formodligen stekt. Rättfärdigad favorit.

Anders Hamberg

Andrahandsfavorit. En spelare som var helt borta efter 9 hål förra året. En vinnarskalle - med halvtaskigt psyke. Vet inte riktigt hur bra det rimmar. Har alltid fina järnslag, men är en bedrövelse runt green.

Björn Rudolfsson

Har en enorm utveckling senaste året. Men krökar på rätt bra på kvällarna och det kommer att sätta sina spår. Tar han det lugnt med flaskan blir han att räkna med. Värde till 5,00.

Poldan

Har bara haft tre veckor på mig att träna, men spelet sitter oerhört bra bortsett från drivarna - vilket är en ganska stor detalj inom golfen. Bor för tillfället bara ett stenkast från rangen och slår minst 150 bollar om dagen. Klart spelvärde till 5,00.

Anders Ragnerstam

Har överlägset högst handikapp. Spelar väldigt lite golf, men var ändå med i toppstriden förra året - trots att bollarna sprids ordentligt mellan varven. Tror dessvärre att övriga spelare är betydligt bättre förberädda i år. Ragnerstam måste vara chanslös.

Emil Nygren

Samlade ihop 41 poäng i dagarna, men har en snittrond på 91 slag vilket i sammanhanget betyder 79 efter avräknat handikapp. Det vinner man inga turneringar på. Bra närspel annars.

Erik Hedman

Är ojämnast av alla. Har slagit 77 slag brutto i år, vilket ger typ 65 netto. Det har dock bara hänt en gång och nu spelar vi över 5 rundor. Har en snittscore över 90 slag och har aldrig spelat banorna tidigare. Freemoney i vårt interna bett.

*******

Ymer är ute och vevar på andra sidan Östersjön. Han är i gott slag och möter en spelare som till att börja med inte spelat tennis på en månad och dessutom är tämligen formsvag. Det enda som bekymrar mig är att Ymer åker på egen hand utan tränare, då kan inspirationen vara lite halvdan.

Värde till 1,65 i alla fall.

  Speltips Odds
Ymer - Van der Duim
CH Tampere, Tennis
1,65
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Poldan - 2014-07-24 08:24

Inga problem polarn :)

tureholm - 2014-07-22 16:47

Tack för tipset.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  Genoa - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö2,5 hörnor
1.74
21:00  Athletic Bilbao - Levante
Fotboll - La Liga - 1
1.71
01:30  Columbus - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1 money line
1.89
12:00  Maden - Fucsovics
Tennis - ATP Budapest - Fucsovics
1.71
14:00  Lopez - Lajovic
Tennis - ATP Barcelona - Lopez
1.91
20:45  Derby - Cardiff
Fotboll - Championship - 2a, draw no bet
1.92

Skador & Avstängningar