Det fina med USOpen-serien är att den bara ångar på. Tsonga spelade ut Federer efter notor igår. Det var nästan plågsamt att se. Inför andra sets tiebreak hade Tsonga vunnit 50 av 65 poäng i egen serve och Federer 65 av 90 poäng i egen serve – alltså, spel mot ett mål. Jag vräkte ur mig att det vore idiotiskt att inte spela Tsonga att vinna andra set… och det var synd att jag inte gjorde det.

Amerikanerna går väl som alltid bra i Cincinnati. Och Jack Sock är väl en av de bättre jänkarna just nu. Han dominerar både i dubbel och singel och förlusten mot Raonic i Toronto var nog turneringens mest orättvisa.
Jag har två andra spel igång idag:

Speltips Sock - Robredo Tips Odds Rekare


Monfils 2-0 mot Delbonis till 1,60. Även om argentinaren servade rätt bra mot Chardy ska han vara chanslös på hardcourt mot en spelare som så när plockade ner världens bästa spelare förra veckan.

Matosevic -3,5 mot Mahut till 1,85. Jag tror att fransmannen är på startpengar-turné och ser snarare fram emot den franska inomhussäsongen.Förlust mot Russell med 6-3,6-3 i Toronto är bedrövligt samtidigt som Matosevic gör sin överlägset bästa säsong i karriären.
0 Kommentarer
2014-08-11 09:47:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!