Två fina spel har suttit nu under mellandagarna och idag ska vi försöka trycka in två till.

Man kan fråga sig varför Philip Petzschner spelar kvalet till US-Open? Jag hade fattat att han var på plats för att hämta startpengar (som han gjorde 2013 i RG & Wimbledon).. men nu genererar en förlust i första kvalomgången ca 4k$ och det täcker aldrig utgifterna för att åka till New York med tränare osv.

Han gjorde några halvhjärtade comebackförsök på grus för några veckor sedan. Varför han väljer att göra comeback på grus är iofs en stor gåta - hans överlägset sämsta underlag.

Så, vi kan utgå från att Petzschner verkligen tror att han kan kvala in till huvudturneringen. Och är han i någorlunda bra trim ska Hans Podlipnik - Castillo bli en ordentlig mumsbit för tysken.Castillo har vunnit två hardcourtmatcher i sitt liv...och det var några år sedan. Just nu är han en misslyckad poängjagare på CH-nivå och har vunnit 2 av sina 12 senaste matcher (11 av dem på grus) som naturligtvis är hans favoritunderlag.

Inga bolag tycks vara intresserade av att släppa hcp-linor med Petzschner rak till 1,45 - 1,50 (som finns hos bet365 och Nordicbet ) tar jag gärna både rak och som dubbelvirke.

Inatt skulle jag dessutom tro att Isner får lite problem, eller.. att han inte mosar sönder Kukushkin i alla fall:

Speltips Isner - Kukushkin Tips Odds Rekare


0 Kommentarer
2014-08-20 10:02:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!