Det är väl kanske inte ATP´s flaggskepp, Kuala Lumpor, men det delas trots allt ut poäng här också. Det är ganska lustigt att halva kvalfältet bestod av dubbelspelare som normalt inte sätter sin fot på en tennisbana utan sällskap...och några av dem fick till och med BYE i första omgången.

Så, hit åker folk för att skramla ihop poäng eller casha in startpengar. För Benneteau gäller nog båda. Han brukar åka hit istället för att spela Orleans på hemmaplan. Inte en helt tokig idé om man gillar Asien och tänkt stanna där en månad.

Nu tror jag emellertid inte att det blir något rolig resa för fransmannen. Krajinovic har alla förutsättningar att vinna idag. Serben har övertygat i kvalet och spelat in sig på underlaget samtidigt som Benneteau i princip inte spelat sedan US-Open. Eller, jo, han var enda fransmannen som förlorade sin match i DC, visserligen en betydelselös sådan.

Speltips Krajinovic - Benneteau Tips Odds Rekare


Det förvånar mig föga om Sousa får en reaktion på finalplatsen i Metz. Ska vi vara ärliga var portugisen inte särskilt bra utan tog sig långt i brist på motstånd. Nu har han alltså många matcher i kroppen + flygresa vilket sällan är en bra kombination.

Speltips Sousa - Becker Tips Odds Rekare


2 Kommentarer
2014-09-22 19:46:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!